Kontakt Lens Solotica hidrocor avela

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
soloticadan ilk defa lens alıyorum. Bu lensi sipariş etmiştim ama çok sarı durdu bende beğenmedim. Farklı bir renk almayı düşünüyorum.Göz rengim kahverengi hareli doğal duran çok açık olmayan bir renk istiyorum.Soflex ocre,soflex mel arasında kararsız kaldım.Ela tonlarında bir renk arıyorum. Kullananlar arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ya da başka bir renk .....

Soflex mel ya da ocre kullanan yok mu hiç :/
Merhaba
Aldınız mı acaba yeni seriler nasıl? Ben ikisinide kullandım. daha dogrusu aldım ama kullanamadım çöpe gitti. Malesef bana hiç olmuyor soloticanın lensleri. Bi tek grafite güzel olmuştu. Çok yapay duruyor malesef doğal hafif elamsı istiyorsanız tavsiye etmem:KK43:

soloticadan ilk defa lens alıyorum. Bu lensi sipariş etmiştim ama çok sarı durdu bende beğenmedim. Farklı bir renk almayı düşünüyorum.Göz rengim kahverengi hareli doğal duran çok açık olmayan bir renk istiyorum.Soflex ocre,soflex mel arasında kararsız kaldım.Ela tonlarında bir renk arıyorum. Kullananlar arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ya da başka bir renk .....

Mel rengi güzel, Açık renk gözde efsane duruyor. .Arkadaşım kullanıyordu baya doğaldı. Tek sorun çapı büyük:) denemek lazim :)

X