Kontakt Lens solotica hidrocharme mel -

tristan

:)))
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
55
0
kızlar yanlış yeremi açtım bilmiyorm şimdiden k.bakmayın öyleyse bnm gözlerm koyu kahverengi ve lens almak istiyorm daha önce bazı markaları denedm ama yapay durdu begenmedm burdan solotica hidrocharme mel die bi lens adı duydm gözlerimn ela olmasını istiorm yani haff beren sattin ki gibi bunn için mel almam ne kadar doğru sizce yani nasıl durr kfm çok karştı gene lens alıp kenara atıp kullanmamak istemiyrm doğal durması çok önemli ayrıca fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yazabilrmi şimdiden tşk ederm :21:

kızlar yanlış yeremi açtım bilmiyorm şimdiden k.bakmayın öyleyse bnm gözlerm koyu kahverengi ve lens almak istiyorm daha önce bazı markaları denedm ama yapay durdu begenmedm burdan solotica hidrocharme mel die bi lens adı duydm gözlerimn ela olmasını istiorm yani haff beren sattin ki gibi bunn için mel almam ne kadar doğru sizce yani nasıl durr kfm çok karştı gene lens alıp kenara atıp kullanmamak istemiyrm doğal durması çok önemli ayrıca fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yazabilrmi şimdiden tşk ederm :21:

Benimde gözlerim kahverengi ve bende solotica düşünüyorum... hidrocharme hidrocor natural colors arasındayım bende. renk olarak bende mel alıcam. Fiyatları 170-200 arası değişiyo. burdan vetman10 adlı arkadaş satıyo ben ondan alıcam

bak şimdi başka topkden biri solotica çok yapay bombeli falan dedi fikirsiz kaldım :KK43:(((((((

ben sormuştum bir topiğe cevap alamadım. bende araştırıyordum. Benim gözlerim yeşil-ela arası ve yeşil almak istiyordum. Sonradan anladım ki ne kadar kaliteli olursa olsun hepsi sahte duruyor bence...

X