Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bambişim google solotica gold yazınca hemen çıkıyo yahu ya ben çok merak ettim bunlarıııı
Kızlar aman diyim bunlar solotica değil yakından bakın sobotica yazıyor çakması bunlar uzak durun oynamayın sağlığınızla. Soloticanın gold diye bir serisi yok.
SLM KIZLAR
Ben uzun zamandır sophistic kullanıyorum..soloticanın adını epeyce duymuştum ancak türkiyede henüz resmi olarak ya da yasal olarak satışını yapan bir firma olmadığı için denemeye çekindim malumunuz sadece internet üzerinden satışı var ve kimsede ürünle alakalı garanti veremiyor.... dün optikcimde solotica gold serisini gördüm açıkcası şimdiye kadar hiçbir optikçinin vitrininde soloticaya rastlamamıştım... optikcim solotica gold için hertürlü garantiyi verdi ve renklerini çok beğendim sophisticin renklerine çok yakın ve aylık renkli lensi olması da benim gibi yıllık kullananlar için avantajlı gibi.. özellikle blue rengini mutlaka deneyin derim...en kısa zamanda resimlerini buraya eklemeyi düşünüyorum...:87: