Kontakt Lens Solotica Gold Serisini Kullanan Var mı.?*

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
792
946
Solotica Gold serisi lenslerden almak istiyorum ama bi fikrim yok kullanan arkadaşlar bilgilendirirse seviniriiimm:97:

Nette sorrun var cevap yazmya çalştım ama
Solotica serisi kalitelidir:KK76:

Canım yani solocita gold diye bir seri var değil mi çakma değil yanii :):KK61:

cnm ben hic duymadim gold serisi nerede gordun sen acaba?:26:
hidrocor, hidrocharm, natural colors ve hidrosummer gloss serilerini biliorm ama gold hic gormedim ben.

ay şimdi gördüm aylıkmış bunlar nasıl acabaaa ben merakdan çatlarımki :S acaba yıllıklarla aynımı dicem ama hiç sanmıyorum :KK43:

alla alla nerede gordun burcucum ben de merak ettim paranalentes de goremedm ben:18:

bambişim google solotica gold yazınca hemen çıkıyo yahu ya ben çok merak ettim bunlarıııı :KK43:

Adama sordum ben kızlar diğer soloticalardan hiçbir farkı yok felan dedi umarım öyledir haftaya sipariş vereceğim çünkü :44:

Kızlar aman diyim bunlar solotica değil yakından bakın sobotica yazıyor çakması bunlar uzak durun oynamayın sağlığınızla. Soloticanın gold diye bir serisi yok.

Kızlar aman diyim bunlar solotica değil yakından bakın sobotica yazıyor çakması bunlar uzak durun oynamayın sağlığınızla. Soloticanın gold diye bir serisi yok.

aa bu sobotica olayi mi gercekten topikte bahsi gecmisti sanirim dimi :18:

cnm tesekkur edrim. ambalaji fln cok farkliymis emin olamadim ben. yabanci sitelerde de bulamadim ben nedense. bir de su icerigi yuzdesi de degisik. soloticanin 38 bunun 43.
43 cok ii deil zaten rahat deildir sanirim :18:

gold mu? daha yeni duyuyorum arastırdım da bikaç sitede satılmaya baslamıs
fakat renklerin adları bile değişik sanırım bu orjinal değil.. :KK45:

SLM KIZLAR
Ben uzun zamandır sophistic kullanıyorum..soloticanın adını epeyce duymuştum ancak türkiyede henüz resmi olarak ya da yasal olarak satışını yapan bir firma olmadığı için denemeye çekindim malumunuz sadece internet üzerinden satışı var ve kimsede ürünle alakalı garanti veremiyor.... dün optikcimde solotica gold serisini gördüm açıkcası şimdiye kadar hiçbir optikçinin vitrininde soloticaya rastlamamıştım... optikcim solotica gold için hertürlü garantiyi verdi ve renklerini çok beğendim sophisticin renklerine çok yakın ve aylık renkli lensi olması da benim gibi yıllık kullananlar için avantajlı gibi.. özellikle blue rengini mutlaka deneyin derim...en kısa zamanda resimlerini buraya eklemeyi düşünüyorum...:87:

Son düzenleme:
merak ettim şu lensleri resminizi koyarsanız biz de ayırt edici özelliği neymiş göreceğiz zaten..solotica ya da herhangi bir marka, önemli olan lensin kullanılabilir olması bence gerekli prosedürlerde üretildiyse sağlığımıza bir problem oluşturmayacaksa lens lenstir zaten bakalım orjinal soloticalar kadar doğal duracak mı onu merak ediyorum öyleyse süper olur :)

kullanan varsa yorum yaparsa ve hatta resim paylaşırsa çok seviniriz:KK69:
bende çok merak ediyorum özellikle mavi ve gri çok hoş geldi

Madem bu kadar kaliteli bu kadar süper bir marka neden dünyaca ünlü bir markanın adını çalıyor kendine özgü ad üretmiyor. Ticari kaygı gütmüyorum eleştiri yaparken , ben ürün kullanıcısıyım sadece. Bu firmayı solotica brezilyaya bildirdim. Gerekli işlemleri kendileri yapacak isim hakkı ile ilgili.

SLM KIZLAR
Ben uzun zamandır sophistic kullanıyorum..soloticanın adını epeyce duymuştum ancak türkiyede henüz resmi olarak ya da yasal olarak satışını yapan bir firma olmadığı için denemeye çekindim malumunuz sadece internet üzerinden satışı var ve kimsede ürünle alakalı garanti veremiyor.... dün optikcimde solotica gold serisini gördüm açıkcası şimdiye kadar hiçbir optikçinin vitrininde soloticaya rastlamamıştım... optikcim solotica gold için hertürlü garantiyi verdi ve renklerini çok beğendim sophisticin renklerine çok yakın ve aylık renkli lensi olması da benim gibi yıllık kullananlar için avantajlı gibi.. özellikle blue rengini mutlaka deneyin derim...en kısa zamanda resimlerini buraya eklemeyi düşünüyorum...:87:

Canımm alıp kullandınn mııı?? eğer aldıysan fotolarını eklersen sevinirimm cok meraakk ediyorummm :KK52: :KK16:

bayanlar ben diğer solotica gold başlığına 2 foto ekledim. almadan bi göz atın, ben hiç hoşlanmadım çünkü..

X