şu başlığa biraz kullananlar fotoğraf koysaydı ne güzel olurdu soloticanın belki de en doğal rengi ama çoğu kişi tercih etmiyor neden acaba bir mel tutturmuşuz gidiyoruz
bence de en doğalı,ben çok patlayan tonları sevmiyorum belli belirsiz olsun istediğim içinde siyah gözlerim de charm ocreyi tercih ediyorum ,çok doğal kesinlikle
Çerçeve bana göre rahatsız edici boyutta değil hiç patlamayan dikkat çekmeyen bir ton olduğu için mi, gözlerim koyu olduğu içinmi bilmem ama hiç rahatsız etmiyor. Ben bir ara foto ekleyim sizin için gün ışığında dilerseniz daha sağlıklı olur sizin için☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şu başlığa biraz kullananlar fotoğraf koysaydı ne güzel olurdu soloticanın belki de en doğal rengi ama çoğu kişi tercih etmiyor neden acaba bir mel tutturmuşuz gidiyoruz
ocrelerimin fotoğraflarını paylaştım, buradan bakabilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=379992&page=185&p=36453985#post36453985
süper durmuş sizde ben çok beğendim tam istediğim gibi.. keşke taşmasa bunlar bende de.. cor serisini denemiştim sarı sarı taşmıştı hep etrafına gözümde(
Selam daha önce rainbow aldım onun soloticaya göre daha küçük çapı solotica hidrocor mel 'nc mel ve nc quartzo ,crystal arasında kaldım taşma yada bombelik oluyor mu ncde. Gözlerim bu tonda yapay durmıcak hangi rengi önerirsiniz gözle bütünleşen taşma bombe yapmayan gerçek gibi duran sizce hangisi olur bana hangi renk yakışır ilk defa alıcam soloticaçok teşekkür ederim, çok yakından bakınca bende de o sarımsı donuk görüntü var dış kısımda, belki fotoğrafta daha iyi çıktı. haresiz lenslerin cilvesi de bu işte.
canım ocre fotosu solotica ana başlığına ekledimçok sevinirim Nil Hanım fotoğrafları bekliyorum
Selam daha önce rainbow aldım onun soloticaya göre daha küçük çapı solotica hidrocor mel 'nc mel ve nc quartzo ,crystal arasında kaldım taşma yada bombelik oluyor mu ncde. Gözlerim bu tonda yapay durmıcak hangi rengi önerirsiniz gözle bütünleşen taşma bombe yapmayan gerçek gibi duran sizce hangisi olur bana hangi renk yakışır ilk defa alıcam solotica
Selam daha önce rainbow aldım onun soloticaya göre daha küçük çapı solotica hidrocor mel 'nc mel ve nc quartzo ,crystal arasında kaldım taşma yada bombelik oluyor mu ncde. Gözlerim bu tonda yapay durmıcak hangi rengi önerirsiniz gözle bütünleşen taşma bombe yapmayan gerçek gibi duran sizce hangisi olur bana hangi renk yakışır ilk defa alıcam solotica