Kontakt Lens Solotica ela bal ocre rengi:)

vetman10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
2.647
20
OCRE rengininde meller gibi 3 modeli vardır hıdrocor hidrocharm ve natural colours modeli:)

şu başlığa biraz kullananlar fotoğraf koysaydı ne güzel olurdu soloticanın belki de en doğal rengi ama çoğu kişi tercih etmiyor neden acaba bir mel tutturmuşuz gidiyoruz :KK43::KK43:

şu başlığa biraz kullananlar fotoğraf koysaydı ne güzel olurdu soloticanın belki de en doğal rengi ama çoğu kişi tercih etmiyor neden acaba bir mel tutturmuşuz gidiyoruz :KK43::KK43:

bence de en doğalı,ben çok patlayan tonları sevmiyorum belli belirsiz olsun istediğim içinde siyah gözlerim de charm ocreyi tercih ediyorum ,çok doğal kesinlikle:KK16:

hidrocor ocre bugün elime geçti ve hayal kırıklığı oldu benim için. ben bal rengi, çok açık kahve bir duruş beklerken yeşil durdu gözlerimde! kendi gözüm de koyu kahve bu arada. tamam renk güzel, yeşilimsi bir ela ama daha sarı durmasını isterdim.

bence de en doğalı,ben çok patlayan tonları sevmiyorum belli belirsiz olsun istediğim içinde siyah gözlerim de charm ocreyi tercih ediyorum ,çok doğal kesinlikle:KK16:

ben de hidrocharm ocre alacağım sanırım siz de doğal diyorsunuz videolarınızı izledim gerçekten çok beğendim Nil hanım.. peki bir şey soracağım charm ların etrafındaki simsiyah çerçevesi çok belirgin duruyor mu ben sadece charm mel kullanmıştım belirgindi biraz doğallıktan uzaklaştırıyordu lensleri sizce ocreninkiler nasıl kötü duruyor mu ? beni tek korkutan o çerçeve olayı çünkü solotica birazcık büyük geliyor bana bu yüzden cor ve natural seriyi tercih etmiyorum taşıyorlar gözümden :))

Çerçeve bana göre rahatsız edici boyutta değil hiç patlamayan dikkat çekmeyen bir ton olduğu için mi, gözlerim koyu olduğu içinmi bilmem ama hiç rahatsız etmiyor. Ben bir ara foto ekleyim sizin için gün ışığında dilerseniz daha sağlıklı olur sizin için☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fancy sarımsı durmuyor , ve koyu gözlerde bu haliyle durmazda benimkiler de yeşile dönük ama kötü değil en azından doğal. Bende cor serisi merak ediyorum koyu gözde foto eklersen sevinirim 😉

Çerçeve bana göre rahatsız edici boyutta değil hiç patlamayan dikkat çekmeyen bir ton olduğu için mi, gözlerim koyu olduğu içinmi bilmem ama hiç rahatsız etmiyor. Ben bir ara foto ekleyim sizin için gün ışığında dilerseniz daha sağlıklı olur sizin için☺️

çok sevinirim Nil Hanım fotoğrafları bekliyorum :KK16::KK16:

süper durmuş sizde ben çok beğendim tam istediğim gibi.. keşke taşmasa bunlar bende de.. cor serisini denemiştim sarı sarı taşmıştı hep etrafına gözümde :KK43:(

çok teşekkür ederim, çok yakından bakınca bende de o sarımsı donuk görüntü var dış kısımda, belki fotoğrafta daha iyi çıktı. haresiz lenslerin cilvesi de bu işte. :)

çok teşekkür ederim, çok yakından bakınca bende de o sarımsı donuk görüntü var dış kısımda, belki fotoğrafta daha iyi çıktı. haresiz lenslerin cilvesi de bu işte. :KK66:
Selam daha önce rainbow aldım onun soloticaya göre daha küçük çapı solotica hidrocor mel 'nc mel ve nc quartzo ,crystal arasında kaldım taşma yada bombelik oluyor mu ncde. Gözlerim bu tonda yapay durmıcak hangi rengi önerirsiniz gözle bütünleşen taşma bombe yapmayan gerçek gibi duran sizce hangisi olur bana hangi renk yakışır ilk defa alıcam solotica
index.php

index.php

Selam daha önce rainbow aldım onun soloticaya göre daha küçük çapı solotica hidrocor mel 'nc mel ve nc quartzo ,crystal arasında kaldım taşma yada bombelik oluyor mu ncde. Gözlerim bu tonda yapay durmıcak hangi rengi önerirsiniz gözle bütünleşen taşma bombe yapmayan gerçek gibi duran sizce hangisi olur bana hangi renk yakışır ilk defa alıcam solotica
index.php

index.php

merhaba, şu bir gerçek ki bütün lensler az ya da çok bombeli duruyor gözde, freshlook kullanmıştım korkunç yapay durmuştu, ona kıyasla solotica daha doğal. ocre de mel de güzel renkler, gözünüz çok koyu kahveyse ocre, daha açık kahve-bal rengiyse mel uygun olabilir. bu arada taşma çoook yakından belli oluyor sarımsı bir şekilde. kimsenin o kadar burnumun dibine girecrği
index.php

index.php

merhaba, hidrocor serisi dışında solotica kullanmadığım için sağlıklı tavsiye veremem, nc serisini hiç bilmiyorum mesela. sanırım her lens az ya da çok bombeli duruyor, freshlook korkunç bombeli duruyor, solotica ona nazaran daha doğal. ben koyu kahve gözlüyüm, ocre kullanıyorum. biraz daha sarımsı koyu bir ela. yeşile dönük ela istiyorsanız mel size göre, ikisi de doğal renkler, zevkinize kalmış : -)

X