Kontakt Lens Solotica cristallerimi isteyen

Coffeeshop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
41
2
Kızlar bir hafta önce aldım rengi ve doğallığı mükemmel ama benim göz çapıma büyük geldi, 3 kere taktım, isteyen varsa benle irtibata geçsin solotica kullananlar ve lens kullananlarla ilgili konularda fotoğrafı var gözümde, isterseniz buraya da eklerim. 180 tl ye aldım 130 a vermeyi düşünüyorum. Kenarda durmasın birine yarasın, yıllık lens yazık. Öpüyorum hepinizi :KK16:

Hala duruyor mu canım? Son fiyat mı? Yani indirim falan yaptın mı ya da bazı sitelerde pazarlık payı vardır falan diyorlar ya ( ayyy komik oldu biraz böyle yazınca farkedince kendime güldüm) diğer forumu takip edemedimde... Lenste zedelenme yok, susuz kalmadı hiç değil mi? Benim freshlook blue lensleri 1 aya yakındır kullanmıyordum, suları çantama akmış lenslerde susuz kalıp kurumuş, sonrasında solusyonunda bekletip yumuşayınca temizleyip taktım, ama yarım saat sonra teki durup dururken gözümdeyken batma yaptı çıkardım, sonradan farkettim ki gözümdeyken ortadan ikiye yırtılmış tabi kopmadığı için anca ertesi gün takmak için bakınca farkettim. O yüzden bu kadar pimpirikli sorular soruyorum kusuruma bakma. :) Bir de kapıda ödeme mi düşünüyorsun tatlım? Çok soru sordum ama mazur gör. :KK17:

Kızlar bir hafta önce aldım rengi ve doğallığı mükemmel ama benim göz çapıma büyük geldi, 3 kere taktım, isteyen varsa benle irtibata geçsin solotica kullananlar ve lens kullananlarla ilgili konularda fotoğrafı var gözümde, isterseniz buraya da eklerim. 180 tl ye aldım 130 a vermeyi düşünüyorum. Kenarda durmasın birine yarasın, yıllık lens yazık. Öpüyorum hepinizi :KK16:
sitemizde 2ci el lens satışı yasaktır.
bu linki okuyunuz lütfen. konunuzu kapıyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=353674

X