iLk AkreP Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2009 894 147 12 Mart 2010 Konu Sahibi iLk #1 Merhabalar... Lensleri alalı henüz 2 gün oldu. Sadece deneme amaçlı taktım. Oldukça doğal ve rahat oldukları kuşkusuz... Ancak istediğim renk tonunu yakalayamadım maalesef :1no2: ılgilenen arkadaşlara duyurulur... - Bu arada lensleri Vetman arkadaşımdan satın aldım. Herhangi bir kuşkusu olan kendisine danışabilir... - Yeni aldığıma dair kargo faturası mevcuttur. Alan kişiye gönderilicektir. Son düzenleme: 12 Mart 2010
Merhabalar... Lensleri alalı henüz 2 gün oldu. Sadece deneme amaçlı taktım. Oldukça doğal ve rahat oldukları kuşkusuz... Ancak istediğim renk tonunu yakalayamadım maalesef :1no2: ılgilenen arkadaşlara duyurulur... - Bu arada lensleri Vetman arkadaşımdan satın aldım. Herhangi bir kuşkusu olan kendisine danışabilir... - Yeni aldığıma dair kargo faturası mevcuttur. Alan kişiye gönderilicektir.
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.734 40 52 12 Mart 2010 Konu Sahibi iLk #2 2.el lenslerin satışı yasaktır, sağlık açısından çok tehlikeli olduğu için, lütfen bu tarz konular kesinlikle açılmasın... sevgiler...
2.el lenslerin satışı yasaktır, sağlık açısından çok tehlikeli olduğu için, lütfen bu tarz konular kesinlikle açılmasın... sevgiler...