Kontakt Lens Solotica ama hangisi?

gokcesultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
40
4
Selam Kızlar

KK olmasa biz neyapardık bilmem:)) yaklaşık 2 yıldır solotica kullanmak için sayfaları okumaktan tüm zaman kayıplarımı yaşadım topazio aldım ancak çok çart maviydi ve kesinlikle doğallıktan yana değildi daha doğak olsun diye grafite aldım ama oda okadar doğakdıki kendi gözümden ayırt edilemedi:)) sizden ricam quartzo almak istiyorum doğal durur mu? yoksa topazio gibi bağıran bir renk mi yardımcı olursanız çok ama çok sevinicemm şu an bende durosoft complemnt mavisi var innaılmaz doğal hiç kimse anlamıyor rengini çünkü ortasından sarı renk geçiyor ancak bu lensler şu an piyasada yokk o yüzden alternatifini bulmak zorundayım sağolun kızlarr

merhabe bende aynı dertten muzdaribim ve cumartesi günü hidrocor azul aldım ama daha önce mel kullandığımdan çok mavi yakşmadı dediler fişi dahil duruyor kutusunda şişesinde duruyor öle evde napsam bilemedim

canım olensleriii bilmiyorum ama quartzodaa kesinlikle doğaal renk olarak mı artık solotica ilk defaa kullanıyorum oyüzdenmii herkesten olumluu tepkiler alıyoruum gözlerin lensmii diyee sorup aaa ne doğaalmı diyenlerii saymıyorum artık bendee doğallık konusunda çok çok hassasım renk konusuna bellii olmasın diyee bi takıntın yoksa öneririm kesinlikle ortasıı sarıı dışa doğru grii süperrr bi rengii varr...

canım ben hidrosummer glossun sadece azul ve brancasını gördüm,verdeyi bilemiyorum,youtubedan videolarda bi arat istersen,canlı canlı görürsün orda

arkadaşlaar slm.. ben de solotica topazio sipariş edecektim, arzu hanımı aradım ama açmadı, gözlerim koyu kahve, ve küçük... en doğal maviyi arıyorum, ama topazio da karar kılmıştım o da oku oku video izle resim tara, sıkıldığım için, ani karar verdim, deneme şansı da yok, ve çok pahalı...
topazio çok cart bir mavi mi gerçekten? senin göz rengin neydi? foto var mı acaba

kızlar ben quartzo kullanıyorum bir senedir ve çok memnunum.mavi istemiştim ama gerçekten çok belli oluyor ben de deli gibi araştırdım sonra pat diye quartzo aldım iyiki de öyle yapmışım tabiki yeşile daha yakın ama ben makyajla onu istedğim renge yakınlaştırabiliyorum herkes mavi sanıyor doğal duruyor kesinlikle yeni tanıyanlar hiç anlamıyor eski arkadaşlarım bile bütünleştin lenslerinle diyor =) bugün yine sipariş verdim tavsiye ederim kızlar doğal durmasını istiyorsanız.

orta kahverengi gözde- hatta koyu da diyebiliriz. quartzo güzel bir mavi renk yaratır mı? hem mavi istiyorum hem de doğal dursun istiyorum bir sürü resme baktım napsam ki:18:

orta kahverengi gözde- hatta koyu da diyebiliriz. quartzo güzel bir mavi renk yaratır mı? hem mavi istiyorum hem de doğal dursun istiyorum bir sürü resme baktım napsam ki:18:
Quatzo gri yeşildi önceden..şimdi gri mavi olmuş diye biliyorum.Sipariş ettim ama elime ulaşmadı..

gelince resim ekleyebilir misin rica etsem acaba? çok merak ediyorum , bir de topazio yu düşünmeye başladım bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…