Kontakt Lens solotıca acıl (mel serısı)

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
kızlar slm:KK52: ben vetman dan mel sıparıs etmeye karar verdım ancak bır turlu secemıyorum..nc ve cor mel arasında kaldım tavsıye resımlerınızle bırlıkte beklıyorum:KK3: sorularım sunlar ben kesınlıkle gozrengımı cok acsın ıstıyorum en cok açan hangısı ve en doğal tatlı duran lutfen cvp verınEn Büyük KK:KK19:

kızlar slm:KK52: ben vetman dan mel sıparıs etmeye karar verdım ancak bır turlu secemıyorum..nc ve cor mel arasında kaldım tavsıye resımlerınızle bırlıkte beklıyorum:KK3: sorularım sunlar ben kesınlıkle gozrengımı cok acsın ıstıyorum en cok açan hangısı ve en doğal tatlı duran lutfen cvp verınEn Büyük KK:KK19:

canim o ikisinin arasinda mel daha cok acar goz rengini ama biri ela biri yesil bilmiyorum sen hangi tonu daha cok seviyorsun.. solotica topiginde bolca resim var onlara baktin mi? belki mel veya ocre disinda bir renk de dusunebilirsin cunku onlardan cok daha fazla acan diger seri ve renkler de var amacin rengin cok acilmasiysa eger. mesela crystal de mel tarzi cok fark yok ama aciciligi daha cok zannedersem.

X