Kontakt Lens solo care aqua

Ben çokkullandım canım yanma felan olmuyor bir kere hata edip renu aldım acil lazımdı bir daha mı aman yani çok fena yaktı gözümü

Ben de kullanıyorum çok menunum. Lensin rengini değiştirmiyor kesinlikle ve gözümü çok rahat ettiren bir solüsyon. Küçük bir şişe renu hediye gelmişti sipariş ettiğim bir lensin yanında hediye olarak,solocare bittiği için mecburen renuyu kullandım çok rahatsız etti gözümü hemen solocare aldım tekrar. Lensin rengini de değiştirmiyor gayet güzel yani.

bnde memnunum sola careden onu da kullanıyorm renu da kullanıyorm bnm içn farketmiyo heralde her türlü solüsyonu kullandım bugüne kadar.

ama renuda daha çok rahat ettim =)

Herkese farklı etki ediyor demek ki. 1 hafta önce aldığım lensin yanında hediye olarak vermişlerdi. Ama gözüme taktığım an biber sürülmüş gibi yandı gözlerim. En fazla 1 dakika dayanabildim. Tekrar tekrar denedim ama nafile. Farklı bir marka alıp deneyince anladım solüsyondan yandığını. Denemeden anlayamıyosun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…