- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
kızlar diğer topiğimde resimler çok karışık oldu burda daha derli toplu olmasını ümidediyorum
keramika kahvaltı setim

hisar mercury gold teflon tencere setim, schafer seramik kaplı tavam
,
ar yıldız çelik tencere setim

hisar milano 115 prç çkb takımım, günlük çkb takımım
,
baharatlık,yağlık sirkelik, bambu stantlı salata kasem, sarı kırmızı ve 2 ad bardaklarıyla birlikte keyif setim
,
,
,
havan, ikeadan aldığım kepçe setim,silikon spatula,maşa,kek kalıbı, yumurta fırçam,silikon tutacağım
,
,
,
,
,
,
rende, karıştırma kabı, makarna süzgeçi, pirinç süzgeci,silikon kesme tahtalarım,soyacaklarım,bıçak setim
,
,
,
,
,
,
soğan, sarımsak ve limon saklama kaplarım
,
,
teflon kek kalıbı, bambu kesme tahta,bambu bıçak setim,bambu bıçak bileyici,verda saklama kaplarım,vakumlu saklama kaplarım,cerez kaselerim
,
,
,
,
,
,
kek fanuslarım, katlı kek standım,kahvaltılık
,
,
,
bardaklarım,dondurma kaseleri,pembe cam damacanam
,
,
,
,
,
king blender setim benimkisi kırmızısı

arzum çaycım

keramika kahvaltı setim

hisar mercury gold teflon tencere setim, schafer seramik kaplı tavam

ar yıldız çelik tencere setim

hisar milano 115 prç çkb takımım, günlük çkb takımım

baharatlık,yağlık sirkelik, bambu stantlı salata kasem, sarı kırmızı ve 2 ad bardaklarıyla birlikte keyif setim

havan, ikeadan aldığım kepçe setim,silikon spatula,maşa,kek kalıbı, yumurta fırçam,silikon tutacağım

rende, karıştırma kabı, makarna süzgeçi, pirinç süzgeci,silikon kesme tahtalarım,soyacaklarım,bıçak setim

soğan, sarımsak ve limon saklama kaplarım

teflon kek kalıbı, bambu kesme tahta,bambu bıçak setim,bambu bıçak bileyici,verda saklama kaplarım,vakumlu saklama kaplarım,cerez kaselerim

kek fanuslarım, katlı kek standım,kahvaltılık

bardaklarım,dondurma kaseleri,pembe cam damacanam

king blender setim benimkisi kırmızısı

arzum çaycım

Eklentiler
Son düzenleme: