MaRaL_ Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 22.264 12.553 25 Ekim 2013 Konu Sahibi MaRaL_ #1 merhaba hanimlar ben Solingen meyva biçagini toptan almak istiyorum , yani toptan satildigi yere ula$mak istiyorum acaba bu konu hakkinda yardimci olabilecek birileri varmi
merhaba hanimlar ben Solingen meyva biçagini toptan almak istiyorum , yani toptan satildigi yere ula$mak istiyorum acaba bu konu hakkinda yardimci olabilecek birileri varmi
HanimAga Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 554 15 1 Kasım 2013 Konu Sahibi MaRaL_ #2 Bilmem ama ben olsam Kaufhof, Karstadt vs. bakardim herhalde.
MaRaL_ Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 22.264 12.553 7 Kasım 2013 Konu Sahibi MaRaL_ #3 te$ekkurler yorumun için fabrikasini buldum aardim en son ama vazgeçtim o biçaklardan
SupeeRStaR Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2014 15 2 2 Nisan 2014 Konu Sahibi MaRaL_ #4 MaRaL_ .!.: te$ekkurler yorumun için fabrikasini buldum aardim en son ama vazgeçtim o biçaklardan Genişletmek için tıkla... Merhaba MaRaL ,neden vazgectigini ögrenebilirmiyim özel degilse ? Ben schalke´den almistim cok kaliteli bence ama su an piyasada sahteleri dolasiyor
MaRaL_ .!.: te$ekkurler yorumun için fabrikasini buldum aardim en son ama vazgeçtim o biçaklardan Genişletmek için tıkla... Merhaba MaRaL ,neden vazgectigini ögrenebilirmiyim özel degilse ? Ben schalke´den almistim cok kaliteli bence ama su an piyasada sahteleri dolasiyor
MaRaL_ Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 22.264 12.553 4 Haziran 2014 Konu Sahibi MaRaL_ #5 SupeeRStaR .!.: Merhaba MaRaL ,neden vazgectigini ögrenebilirmiyim özel degilse ? Ben schalke´den almistim cok kaliteli bence ama su an piyasada sahteleri dolasiyor Genişletmek için tıkla... ben satmak için alacakdim ama burda herkes de varmis ,satanda varmis o yuzden risk alip girismek istemedim dedigin gibi millet daha ucuza veriyor buuyk ihtimalle sahte ama ben favrikasindan alicam onlarin fiyatina veremem oyle oluncada benden kimse almaz :)
SupeeRStaR .!.: Merhaba MaRaL ,neden vazgectigini ögrenebilirmiyim özel degilse ? Ben schalke´den almistim cok kaliteli bence ama su an piyasada sahteleri dolasiyor Genişletmek için tıkla... ben satmak için alacakdim ama burda herkes de varmis ,satanda varmis o yuzden risk alip girismek istemedim dedigin gibi millet daha ucuza veriyor buuyk ihtimalle sahte ama ben favrikasindan alicam onlarin fiyatina veremem oyle oluncada benden kimse almaz :)