Solid Parfüm Kullananlar Buraya

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Solid parfüm, alkol kullanılmadan, çeşitli yağlar ve esanslarla hazırlanan bir parfüm çeşididir...
Yurt dışında çok kullanılır ve avrupanın büyük çoğunluğunun tek tercihidir...

Ben de 1 senedir kullanıyorum hanımlar..Gerek diğer parfümlerimin altına baz olarak, gerek roll-on niyetine gerekse tek başına...
Doğal ve saf...
Kokuları inanılmaz kalıcı...ertesi gün bile koktuğumu hissedebiliyorum..

Sizlerden kullananlar varsa öneri alıp verebiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de kullanmak istiyorum ama bi türlü bulamadım bunlardan .doa nın varmış galiba bi de lush ın.internetten denemeden almak istemiyorum.
sen hangilerini kullanıyorsun

ben de kullanmak istiyorum ama bi türlü bulamadım bunlardan .doa nın varmış galiba bi de lush ın.internetten denemeden almak istemiyorum.
sen hangilerini kullanıyorsun

Canım ben doanınkileri kullanıyorum..Çok kalıcılar gerçekten...
Portakal çiçeği, mimoza, sandal ağacı, pedesa, lilyum v.s..hemen hemen hepsini kullandım...
Kapıda ödeme ile alıyorum genelde...

lush demişsin bir de, onu da denemek isterim..Böylece karşılaştırırım ikisini..

peki kullandğın doa ürünleri hakkında yorum yapabilirmisin bi iki cümleyle.merak ediyorum nasıl koktuklarını.esans gibi kokmuyolar değil mi??

peki kullandğın doa ürünleri hakkında yorum yapabilirmisin bi iki cümleyle.merak ediyorum nasıl koktuklarını.esans gibi kokmuyolar değil mi??

Canım bitki içerikli olanlar aynı o bitki gibi oluyor..Ama bir de "woman" "man" olanlar var..Onların içinde sanırım farklı esanslar var..İçeriğini bilemiyorum ki:26:..Ben mesela pedesaya bayılıyorum...

Merhaba, bende böyle bir şey arıyordum hem doğal hem kalıcı
Doanın sitesine baktım fakat tam istediğim kokular yok
Mesela sizin bahsettiğiniz pedesayı bulamadım sitede
Ben şeker kokularını daha çok seviyorum en yakın koku hangisidir bu ürünlerde?

Ayy çok özür dilerim yeni gördüm mesajınızı:26:

Şekerli en güzel koku japon kirazıydı...
Sitesinde şimdi neler var bilemiyorum ama tavsiye edebileceğim; sandal ağacı, lilium, portakal çiçeği gibi kokular çok hoş...
Erkek parfümlerinden de kullandığım var benim..Onları da beğeniyorum...

ben de doadan solid parfüm almak üzereyim siz o kullandıklarınızı bir iki cümleyle özetler misiniz? yani nasıl kokuları? ağır hafif vs :)

Çevreye koku veriyorlar evet...

Kızlar doanın başlığı vardı burada, ben oradan çok faydalandım..Durun linkini bulup yazayım..Orda çok faydalı bilgiler, maskeler falan var, tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…