Lekeler, Çiller Solgun tenim, kanan sivilcelerim,Burnum ve Gz altlarmdaki illerim yardm :(((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
35
1. Uzaktan bakınca yüzüm gerçekten pürüzsüz gibi duruyor özellikle resimlerde ama malesef 2-3 senedir sağ yanağımda minik,minik nokta şeklinde sivilcelerim var çok kaşınıyorlar ve yanıyorlar bir ara kayboluyorlar sonra gene belirginleşiyorlar..Eczaneye danıştım küçük bir tüp merhem verdi lokal yapacaksın dedi ama güvenemediğimden almadım..CADIARZU

2. Olarakta söyleyebileceğim tenimin çok solgun olması yani beyaz tenliyim ama makyaj yapmadan biri görse hastamısın diye sormadan edemezler çok yorgun duruyor yüzüm sarımtırak bir renk yani..mafoldumben

3. sorun olarak herkes gibi çillerimden bahsedebilirim daha önce sadece expigment kullandım ama etkisi olmadı diyebilirim hatta göz altlarım kızarıyordu yanmasıda cabası kesmek zorunda kaldım.. çok fazlada güneşe çıkmıyorum aslında neden hep ordalar bilmiyorum.Burnumum üstü ve gözlerimin alt kısmı küçük çillerle dolu şöyle ışıl,ışıl diri bir yüzüm olsa çokmu şey istemiş olurum acaba?Ayrıca bazı sabahları aynaya bir bakıyorum duru bir cilt görüyorum hatta şaşıyorum bileakannehir

Toplu olarak sorunumu paylaştım yardımcı olan çıkarsa ne mutlu bana

çiller haricinde aynı sorunu paylaşıyorum seninle cnm.. yaz aylarından sonra özellikle rengim açılınca çıldırıyorumm.. çünkü benimde hastaymışım gibi yüzüm özellikle çok renksiz =( şu anda stresten sivilce sahibi de oldum =) daha nolsun ? ben bi kere sadece Garnier'in ürününü kullandım sadece 1 kere diyorum bak sabah kalktığımda yüzüm Mattı sivilcem vardı fakat yüzüm kırmızı değildi yani izlerim o kadar dikkat çekmiyordu ...sonra gittim parfümeriye satın almaya aptal gibi kozmetikçinin lafına kandım o marka yok ama aynı işlevi gören başka marka ürün var dedi keşke almasaydım daha çok sivilce çıkmaya başladı ne yazıkk ki... şimdi bulduğum 1 çözüm.... 'yaptığımın doğru olduğunu söylemiyorum ' =) solaryuma gidiyorum hem sivilcelerimi kurutsun diye hemde yüzüme birazcık renk gelsin diye... ama sen garnier 3in1' i düşün istersen... benden bu kadar cnm =)

canım benimde bir tavsiyem var.kullanıp kullanmamak sana kalmış.başka yerdede paylaştım bunu.kuzeniminde çilleri vardı ama seninki kadar az değil çoook fazla.bir ara baktım yüzü muhteşem görünüyor.sorduğumda süzme bal,nişasta ve sütü karıştırıp yüzüne maske yaptığını anlatmıştı.ne kadar doğru bilemem artık.Denemek istersen eğer tüm yüzüne uygulamadan önce yüzünün sadece minicik bir kısmında test et..böylece zarar verip vermediğinide anlamış olursun.çokta fazla bekletme.minicik bir kısma sürüp beş dakka sonra yıka.umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…