• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Solgar biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
35
Saclarim icin denemedıgm yontem kalmadi. Priorin medobiotini 6ay sureyle kullandim saclarim hic dokulmuyo ama seyrek olan yerler var oralari biturlu gurlestirmeyi basaramadim.simdi solgar biotini kullaniyorum bide isirganli suya basladim.solgarin biotinini kullanip faydasini goren varmi

Saclarim icin denemedıgm yontem kalmadi. Priorin medobiotini 6ay sureyle kullandim saclarim hic dokulmuyo ama seyrek olan yerler var oralari biturlu gurlestirmeyi basaramadim.simdi solgar biotini kullaniyorum bide isirganli suya basladim.solgarin biotinini kullanip faydasini goren varmi
Tiroid ve hormon testi yaptırdınız mı peki

Priorin yada medobiotin haplariyla vücudunuz da yada yüzünüzde tuylenme yaşadınız mı acaba

Back
X