Doğuma Hazırlık soldan yumurtlayıp oğlu olan varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mimoza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
2.845
24
arkadaşlar dr yum solda deyip hamile kalan ve oğlu olan varmı....
lütfeeeeeeeeeeen cevap........
aslında sağ sol olayına takılmamak istiyorum ama soldan oğlu olan hiç duymadım....
bu ay sağ yum çalışıyor sandım.ama dr yum solda olduğunu söyledi...

bizim topikte bi arkadaşında iki oglu vardı ikisninde soldan oldugunu söylüyordu..

benim iki kızda sagdan oldu...bencede takılma..

iki kızım var,ikisinide hep solumda hissettim,kız kardeşim de oğlunu hep sağında hissettiğini söylerdi,bence şansı arttırıyor canım sen sağdan çalış yinede::)))))))

ya sağda solda hisstmek değil benim sorum yum takibi olup dr yum solda denen ve o yum dan hamile kaln ve oğlu olan varmı...
çocuk rahim içide sağada gider solada ona pek inanmıyorum

ya sağda solda hisstmek değil benim sorum yum takibi olup dr yum solda denen ve o yum dan hamile kaln ve oğlu olan varmı...
çocuk rahim içide sağada gider solada ona pek inanmıyorum

Canim bazilari yumurtlamasinin ne tarafta oldugunu hisseder. Ben bazen sag kasigimda bazen de sol kasigimda agri hissediyorum, ve agrinin oldugu taraf yumurtlamanin oldugu taraf. bebegi hissetme meselesi de bebegi ilk zamanlar ne tarafta hissedersen yumurtladigin tarafta o taraftir diyorlar. Ama bununla ilgili bir calisma gormedim henuz :)

momofcum sağ kasığım bu ay sancılıydı kesin sağda dedim yumoş ama geçen ay sağda bu ay solda ymışş...
sancıya da güvenmeyin dedi drum

canım ben sağdan yumurtladım bebişim kız

işte meysa sağdan kız duydum ama soldan oğlu olanı duymak lazım...bunuda yum takibi olan varsa ancak kesin o bilir...yoksa sancı gerçekten yanıltıcıymış.bunu çok ii anladım bu ay...her ay takip etmezdim ama iki aydır takiplerim sonucu sancı ve akıntının yumurtlamadan önce ve yanlış sinyal olduğuna karar verdim.herkesin vucudu farklı olabilir ama benim akıntım yum önce geliyo ve yumurtlama günü sonrası kuru ve sonra çoka z bi akıntıdan sora tamemen kuru döneme geçiliyor...
sancı olayıda dediğim gibi bu ayda yumtam sağda kesin dedim hiç ağrı sancı olmayan sol tarafta çıktıkaydirigubbakcemile3...
o sebepten dr görmesi şart

ben hamile kalmadan evvel sol tarafımda acayip sancı oldu. hamile kaldıktan sonra da tüm sıkıntılarım sol taraftan oldu. hala bile bebişim yoğunlukla sol tarafta. yumurta döllendikten sonra hemen rahme tutunmaya çalışıyor ya hani hangi taraftan yumurtladıysan o tarafa daha yakın oluyormuş. sonuç mu soldan yumurtladım ama oğluşum geliyor. hem kendi doktorum hem ayrıntılı ultrason için gittiğimiz doktor erkek olduğunu teyit etti. inşallah sizin de gönlünüze göre olur

ben şöyle duymuştum
sag kasık agrırsa soldan,sol agrırsa sagdan yumurtladın demekmiş.

demek erkek annelerinin hepsi sağdan yumlamış mimozacım,

kimse bişey yazmıyor, hiç soldan yumlayan yokmu acaba?

bennnnnnnnnlülülülülülü
ama benimde ne oldugu belli degil
bekle kiz mimozam bir hafda sonra benim oglan olursa sen de denekaydirigubbakcemile3
yok kiz olursa anam sen sag yumu beklevereliniortak

mimozam benim arkadaş var bi yaşında oglu var soldan oldugunu söyler....

yum.takibi yaptırmış dr mu söylemiş....
çünkü sancı yanıltıcı....
bu sitede iğne ve yum takbi olan birsürü hanım var ama cevap yazılmıyor nedense...inşallah gören olur...gulyhas ın topiğininde önemi var bu topiğinde ...fikir açısından yani....
inşallah gören ve ceva p yazan olur....

benimki yumurta takibi canim doktoar söyledi solda diye.ben pazartesi gitcem bakalim görebilcekmi

seni biliyorum feyzoş.inşallah allah gönlündekini vermiştir...bu stede tırtıl kelebek diye bi arkadaşı buldum..sağ tüpü iptal olmuş.sol tüpten oığlunu doğurmuş...kesin yani...başkada arayıp bulmak lazım..kimse burayı görmüyo:)))

sağ sol yumurtayla ne alakası var yahu.iki taraftan da gelen kromozom X.Sağdan gelen yumurta karşıdan gelen spermi mi seçiyormuş?Y olanı mı alıyormuş? bana çok saçma geldi.

ben yumurta takibiyle hamile kaldım solda yumurtam oluştu ve hamile kaldım oğlum olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…