- 23 Şubat 2007
- 685
- 6
- 39
- Konu Sahibi d.e.s.i.r.e
kızlar solaryuma girerken hangi marka krem kullanıyosunuz bana önereceğiniz bi marka war mı yardımcı olursanız sevinirimkafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben solaryuma girerken kako yağı kullanıodum çok ta memnun kalıyodu m onun dışında solaryum merkezinde satılan kremleride kullandım çok faydasını görmedim ki zatende onlar solaryum kremi diill normal güneş kremi iştee
ben solaryuma girerken kako yağı kullanıodum çok ta memnun kalıyodu m onun dışında solaryum merkezinde satılan kremleride kullandım çok faydasını görmedim ki zatende onlar solaryum kremi diill normal güneş kremi iştee
solarimua girmeden önce vucuduna nemlendirici kirem sürmen iyi oluyor cildini koruyor kurumamasi icin..
Normal evdeki nemlendirici kremler ise yarar mi yani cnm?
evett nemlendirci krem olsun fark etmiyor
Canmmmm bugun solaryum paketimin 3. Seansina girdim azda olsa tirsarak biraz kakao yagini deniim dedim gercektende fark ettii cok tskkr edermmm
kakao yağının yanı sıra havuç yağı da etkiliymiş:)
(((((((( uffffffffffff