Cilt Bakımı Ürünleri solaryumla ilgili!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

d.e.s.i.r.e

ღ benim minik kuzum ღ
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2007
685
6
39
kızlar solaryuma girerken hangi marka krem kullanıyosunuz bana önereceğiniz bi marka war mı yardımcı olursanız sevinirimkafamçokkarıştı

ben solaryuma girerken kako yağı kullanıodum çok ta memnun kalıyodu m onun dışında solaryum merkezinde satılan kremleride kullandım çok faydasını görmedim ki zatende onlar solaryum kremi diill normal güneş kremi iştee

ben solaryuma girerken kako yağı kullanıodum çok ta memnun kalıyodu m onun dışında solaryum merkezinde satılan kremleride kullandım çok faydasını görmedim ki zatende onlar solaryum kremi diill normal güneş kremi iştee

peki önerebileceğin solaryum türü hangisi? yani dekolte dikey we yatay war benim bildiim dekolte nasıldır sadece yüz içinmi yoksa tüm vücudu etkiliyormu?:1rolleyes:

Kizlar ben dekolte solaryuma basladim ikinci seansim ama solarym oncesi ve sorasi krem surmem lazim mis:/ ne oneriosunuz? Birde solarymdan sora normal nemlendirici kullandm sanki dahs acti tenimn rengini:s

solarimua girmeden önce vucuduna nemlendirici kirem sürmen iyi oluyor cildini koruyor kurumamasi icin..

Bu tarz yaglar solaryum la leke birakmazmi yuzde guneslenirken kullanilir die biliorum ama?

Canmmmm bugun solaryum paketimin 3. Seansina girdim azda olsa tirsarak biraz kakao yagini deniim dedim gercektende fark ettii cok tskkr edermmm:KK70::KK71:

:KK43:(((((((( uffffffffffff:KK59:

kızlar solaryum dan 1 gün önce kese yaptırın ertesi gün temiz vücut ile solryum kreminizi sürerek solaryuma girin ilk seans 5 dak. Sonra 8. Dak sonra 10 dak .olmak üzere yükseltin ve her solaryum çıkışı nemlendirici sürün bol bol asla 6 saaten solşaryumdan sonra 6 saat en az banyo yapmayın daha sonra kese yaptıramazsınız .bu da önceden kese yaptırmamızdaki amacı açıklar soyulmamak için
ayrıca 2 günde bir en az 3 seans solaryuma girin sonra haftaya çıkarın haftada 1 gün gibi daha sonra ayda 1 girin hep bronz kalırsınız ve hoş bir ten ben uyguladım ve yüzünüzü ince bir örtü götürerek örtün zaten yazın daha çok yüzünüz yanıyor solaryumda yanmasoına gerek yok iz yapmaz emin olun hemde yüzünüzde iz bırakmaz zamaşnla
güneş kremi ile solaryum kremleride çok farklı insanları yanıltmayın............

X