Güneş Kremleri Solaryum

Güneş kremleri, bronzlaşma

sweetgirl00

25.01.2003
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
629
0
35
merhaba kizlar,

ben temmuzun 1 haftasinda tatile gidiyorum,ve biraz bronzlasmak icin solaryuma girmek istiyorum.
size birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim.
benim tenim coook beyaz ,acaba kac seans girmem gerkiyor?cunku tatile gitigimde kirmizi olmak istemiyorum.
ve de solaryuma ne ile girmek gerekiyor,bikinimi giyiyorsunuz,yoksa ciplak mi giriyorsunuz?

simdiden tesekkur ederim kizlar:)))

kimse cevap vermicek mi??? lutfen yardimci olun arkadaslar

ben de açık tenkiyim .ilk10 dk girdim birer gün arayla 3 gün sonra 1 hafta ara verdim .yine bu hafta baladım pazartesi 15 dk girdim şimdiden çoktatlı bir bronzluk oldu .2 -3 defa daha girerim herhalde 15 dk .dan zaten içeride daha fazla kalamam .ben ip tangyla giriyorum.

merhaba kizlar,

ben temmuzun 1 haftasinda tatile gidiyorum,ve biraz bronzlasmak icin solaryuma girmek istiyorum.
size birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim.
benim tenim coook beyaz ,acaba kac seans girmem gerkiyor?cunku tatile gitigimde kirmizi olmak istemiyorum.
ve de solaryuma ne ile girmek gerekiyor,bikinimi giyiyorsunuz,yoksa ciplak mi giriyorsunuz?

simdiden tesekkur ederim kizlar:)))

3 seans girsen yeter canm beyaz tenli deilsen bn solaryuma iç çamasırımla giriorm askılarınıda cıkarıorm tawsiyem cıplak gırme gogus uclarına zarar verebılıır.

mecidiyeköyde war isim verirsek sorun cıkarmı ? profilonun çaprazında

o taraflarda sun vitali duymuştum sanırım orası mı acaba ? sun vitalin çok iyi olduğunu duydum fiyatı diğer yerlere oranla biraz yüksekmiş , başka güvenilir bi yer olmazsa orayı düşünüyorum. Bahsettiğin yer neresi canım ? Orası uygunsa oraya gidebilirim , aynı şekilde güvenilirse..

Canım ben solaryuma çamaşırımla giriyorum. İz kalmasın istiyorsan çamaşır giymeden de girebilirsin. Sütyen takmanı tavsiye etmem iz kalıyor çünkü gereksiz bayağı. Yani 5 seans girdim ciddi güzel bronzlaştım ama sen nasılsa tatile gidiyorsun istersen dönüşte gir bütün yaz açılmazsın? Tavsiye edebileceğim yer var?

X