Merhaba arkadaslar
Ben yurtdisinda yasiyorum. Yaklasik 3 Senedir sol yumurtamin o bölgede hep batmalar var.O yüzden 3 sene önce doktoruma gittim ve1,5cm lik kistim oldugunu adetle gececegini dedi. Birdahaki kontrollerde görmedi o kistti. Ama hala bazen agrim cogaliyor yürümekte bile zorluk cekiyorum bazen ise hafif batmalarla geciyor. Ama hergün agriyor hicbir agrimadigi gün yok. Bem gecen hafta Pazartesi kadin doktoruma gittim kissten süphelendigim icin. Kendisi asagi taraftan ultrasyonla bakti ve hicbir kist görünmyor sem bagirsaklarina baktir dedi. Gectigimiz cumada Migde ve Bagirsaktan sorumlu bir professore gittim. Kendisi elleriyle bastirdi agrinin tam olarak nerde olduguna bakti ve bana bruasi yumurtan dedin. Bana hemen karnimdan ultrasyon yapti ve senin kistin var hemde 6 cm uzunlugu 3,5 cm de genisligi var tekrar kadin doktorna gitmen gerekiyor dedi. Acaba bu kist 3 sene boyunca 1,5 cm den 6 cmye mi geldi yoksa acaba pazartesiden cumaya kadar birden biremi gelisti öyle cabuk gelisen kistlerde varmis. Cünkü mümkün degil alttan yapilan ultrasyon cok daha net göstermeli degilmi sizcede? Adam bana kistin resimlerini cikartti verdi. Simdi tekrar kadin doktoruna gitmek zorundayim. Tamda hamile kalmak isterken böyle brisey oldu simdi cok korkuyorum yumurtami alirlar diye L yasimda geciyor.... Basina böyle brisey gelen oldumu? Agri cok tuhaf belede vuruyor. Sirf sol tarafta sagda yok. Ben acikcasi bagirsaktan süpheleniyorum cünkü bende kabizlik var sürekli ayrica kist olsaydi görürdü herhalde kadin. Bence o 1-4 gün icerisinde birden büyüme yapti gibi ama korkuyorumda..