Canım bende de 2 sene önce küçük küçük kisst çıktı aynısı. gecikiyordum 3 ay olmadığımı bile bilirim belimde ve kasığımda felaket ağrılarım oluyordu. doğum kontrol hapı verdi doktor 3 ay kullan gel dedi ben de kullandım ilk ay yine geciktim sonraki aylarda düzelmişti. sonra yine baktım bu sefer erken oldum sonra yine gecikmeye başladım. geçen ayda 2 hafta oldum ama az az geldi anlayamıyorum artık. zaten kansızım zayıfım farklı şeyler çıkıcak diye korkuyorum.Polikistik overmiş. Yabu doktorun dediğiyle okuduklarım çok zıt kafayı yiycem.
Canım bende de 2 sene önce küçük küçük kisst çıktı aynısı. gecikiyordum 3 ay olmadığımı bile bilirim belimde ve kasığımda felaket ağrılarım oluyordu. doğum kontrol hapı verdi doktor 3 ay kullan gel dedi ben de kullandım ilk ay yine geciktim sonraki aylarda düzelmişti. sonra yine baktım bu sefer erken oldum sonra yine gecikmeye başladım. geçen ayda 2 hafta oldum ama az az geldi anlayamıyorum artık. zaten kansızım zayıfım farklı şeyler çıkıcak diye korkuyorum.
Doktorada gitmem lazım gitmedim. Allah kısmet ederse bayramdan sonra gidicem. sende ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan bittikten sonrada doktora git benim gibi yapma.
Canım benim 3e 5 cmlik kistim çıktı ufak ufakta değildi.Doğum kontrol hapıda 1ay kullandım geçti, tekrar gittiğimde bana geçtiğini söyledi 3 ay sonra tekrar gel kontrole dedi.
Gittim ilk 2 ay çok düzenliydi sonra bozuldu. Bana kafasına göre sen polikistik oversin dedi.Hiç bir ilaçta vermedi zayıfla olmazsan gene gel dedi. Ve kilolu bir insanda değilim şaşırdım kaldım. Herkeze anlatıyorum saçmalamış diyolar.Başka doktorada gidicem inşallah.
Sende git canım aksatma sakın Allah korusun önemli birşey.
Tabi öylede neden 2. defa ilaç vermedi anlayamadım bende iyi biyere git be ist.da oturuyorum özel hastaneye gitmiştim. devlete gittim ilk önce bani o kadar korkuttularki 3 doktor birden geldi baktı timür testi bile yaptırdılar onları duyunca zaten korktum taklili yaptım gösterdim ilaç yazdıklar gönderdiler. ee dedim neyim var bişeyin kisstmi var dedim yok dedim sinir oldum çıktım dedim ben bir daha buraya falan gitmem özele gittim kadın bana kisst dedi ilaç yazdı. böle yapıyorlar işte insanla ilgilenmiyorlar o yüzden tanıdığının tavsiyesi üzerine git doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?