Sol yumurtalıkta şiddetli ağrı ve adet düzensizliği YARDIM!

sndz94

İkinci Lopez.
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
943
2
46
İstanbul
Meraba arkadaşlar.

Bundan 4 ay önce adet düzensizliğimden dolayı doktora gittim ve kist çıktı. Allahtan kötü huylu falan değildi.
3. ve 4. ayı gene düzensiz gitmeye başladı şuan 4. aydayım ve hala adet olamadım 39. günü ve 1 haftadır
sol yumurtalığımda şiddetli derece ağrım vardı, tuvalette bile zorlanıyodum.Bugünde sağ yumurtalığıma ağrı geçti
üşüme ve halsizlik var. Yarın kesin doktora gidicemde, başına böyle birşey gelmiş arkadaşım varsa
yardım almak istiyorum. Korkuyorum biryandan da.Şimdiden teşekkürler.
:26:

canım kist için tedavi uygulanmadı mı yani kötü huylu değilmiş bu deyip oluruna mı bıraktınız??

başka bir doktora daha git canım için rahat eder ALLAH sağlık versin geçmiş olsun

Kadın doğum kontrol hapı kullandım canım. 1 ayda geçti ama gene tekrarladı galiba:26:

Canım gittim doktora hani dedim yumurtalığımda ağrıyo dedim. Bana dediki kıllanma oluyomu dedi.
Evet dedim sürekli tüylerim alıyorum çok kıllı bir insan değilim ama çabuk çıkıyo dedi.
Hastalığın ismini söyledi salak gibi unuttum. Heyecandan olsa gerek.
Sonra dediki o hastalıktan var sürekli tüy çıkarır zayıflaman lazım dedi
çok zayıf olman gerekir dedi şuan 62 kilodayım. eğer dedi zayıfladığında gene böyle düzensiz
olursa ilaç yazarım dedi. Kafam karıştı ya şimdi o hastalığın adını araştırıyorum.

Polikistik overmiş. Yabu doktorun dediğiyle okuduklarım çok zıt kafayı yiycem.

okuduklarına bakma canım hastalıklar kişiden kişiye değişir.. ama için rahat etsin istiyosan başka bi kadın doktoruna daha görün derim ben..

Polikistik overmiş. Yabu doktorun dediğiyle okuduklarım çok zıt kafayı yiycem.
Canım bende de 2 sene önce küçük küçük kisst çıktı aynısı. gecikiyordum 3 ay olmadığımı bile bilirim belimde ve kasığımda felaket ağrılarım oluyordu. doğum kontrol hapı verdi doktor 3 ay kullan gel dedi ben de kullandım ilk ay yine geciktim sonraki aylarda düzelmişti. sonra yine baktım bu sefer erken oldum sonra yine gecikmeye başladım. geçen ayda 2 hafta oldum ama az az geldi anlayamıyorum artık. zaten kansızım zayıfım farklı şeyler çıkıcak diye korkuyorum.
Doktorada gitmem lazım gitmedim. Allah kısmet ederse bayramdan sonra gidicem. sende ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan bittikten sonrada doktora git benim gibi yapma.

Canım benim 3e 5 cmlik kistim çıktı ufak ufakta değildi.Doğum kontrol hapıda 1ay kullandım geçti, tekrar gittiğimde bana geçtiğini söyledi 3 ay sonra tekrar gel kontrole dedi.
Gittim ilk 2 ay çok düzenliydi sonra bozuldu. Bana kafasına göre sen polikistik oversin dedi.Hiç bir ilaçta vermedi zayıfla olmazsan gene gel dedi. Ve kilolu bir insanda değilim şaşırdım kaldım. Herkeze anlatıyorum saçmalamış diyolar.Başka doktorada gidicem inşallah.
Sende git canım aksatma sakın Allah korusun önemli birşey.

Son düzenleme:

Tabi öylede neden 2. defa ilaç vermedi anlayamadım bende iyi biyere git be ist.da oturuyorum özel hastaneye gitmiştim. devlete gittim ilk önce bani o kadar korkuttularki 3 doktor birden geldi baktı timür testi bile yaptırdılar onları duyunca zaten korktum taklili yaptım gösterdim ilaç yazdıklar gönderdiler. ee dedim neyim var bişeyin kisstmi var dedim yok dedim sinir oldum çıktım dedim ben bir daha buraya falan gitmem özele gittim kadın bana kisst dedi ilaç yazdı. böle yapıyorlar işte insanla ilgilenmiyorlar o yüzden tanıdığının tavsiyesi üzerine git doktora.

Evet canım bende devlete gittim. Girmemle çıkmam bir oldu. Annem şaşırdı bukadar kısa sürede ne dedi diye
Özele gidicem bende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…