• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol yumurtalikta kist ?

Sultanmurt

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
13
2
16
29
Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim bebek sahibi olabilmek için doktora gittiğimde sol yumurtalığımda 7 santimlik kistim olduğunu öğrendim doktor tavsiyesi ile yazz isimli doğum kontrol hapına başladım bunun yanı sıra soğan kürü yapmaya başladım yalnız hapı içtikten 12 gün sonra başladım buna benim gibi olup da deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız çok mutlu olurum. Kistleriniz Eridi mi yoksa cerrahi bir müdahale oldu mu

Eylül ayında 6 cm lik kıstım kapalı ameliyatla alındı benim. Hamile kalmama engeldi . Şuan kist ağrılarım falan geçti ama hamile kalmadım daha. Hap çocuk isteyenlerde pek verilmiyor aslında tedavi uzun sürdüğü için ama yaşınız gencse ilk hapla takip ediyorlar

Eylül ayında 6 cm lik kıstım kapalı ameliyatla alındı benim. Hamile kalmama engeldi . Şuan kist ağrılarım falan geçti ama hamile kalmadım daha. Hap çocuk isteyenlerde pek verilmiyor aslında tedavi uzun sürdüğü için ama yaşınız gencse ilk hapla takip ediyorlar
25 yasindayım ilk etapta hapla tedaviye basloyacagiz dedi doktorum ins erir gider kendiliginden

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim bebek sahibi olabilmek için doktora gittiğimde sol yumurtalığımda 7 santimlik kistim olduğunu öğrendim doktor tavsiyesi ile yazz isimli doğum kontrol hapına başladım bunun yanı sıra soğan kürü yapmaya başladım yalnız hapı içtikten 12 gün sonra başladım buna benim gibi olup da deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız çok mutlu olurum. Kistleriniz Eridi mi yoksa cerrahi bir müdahale oldu mu
Basit kistse küçülüp Yok olur takip ettirmen gerek ağrın sızın çok oluyo mu

Benimde kistim var banada doğum kontrol hapı verdi bnce ilk bir tedavi görsen ikisini bir arada yapman iyi olur mu emin olamadm cnm

Benim bekarken 6 cm e yakın bir kistim vardı sol yumurtalıkta. Doğum kontrol hapı kullandım annem de soğan kürü yapmıştı bana. Kistim çok kısa sürede erimişti. Doktor bile şaşırmıştı çok çabuk eridi diye. Ama kimi zaman böyle kürlerin ilaçları kullanılması sakıncalı olabilir, yönlendirmek istemem ama doğum kontrol hapları basit fonksiyonel kistleri eritiyor zaten. İnşallah kısa sürede erir gider 🤲

Merhabalar 4 aylık evliyim dün doktora gittim ve sol kasığımda kist olduğunu öğrendim doktor hiçbir şekilde hap falan vermedi 2ay sonra gel dedi ne yapmalıyım yaşayan var mı

Back
X