Sol yumurtalıkda kist:(

Zehra14

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
14
1.583
18
32
Selam kızlar. 3 gün sol tarafımda ağrı vardı, doktora gittim 50mm kist olduğu ortaya çıktı:(.ve ben 2 ci çocuğumu 10 ay bundan önce sezeryanla dünyaya getirmişdim,bu kist ameliyyat sırasında gözükmedimi,ya sonra yarandı,ne zaman bu kadar büyüdü:(.reçete yazdı doktor erimezsede ameliyyatla alalım dedi.ve ben bu kezde ameliyyat olursam 4 cü ameliyyatım olucak Allah korusun:(.böyle büyük kisti olubda ilaclarla eriten oldumu? Lütfen böyle durumla karşılaşanınız olduysa yazsın:(.

Kistler için soğan kürü birebir diyor herkes.bennce deneyebilirsin..tabiki ilaçlarla etkileşimi olur mu onu bilemem.yani ilaçla küçülmezse o şekilde yapabilirsin..

50mm mi büyük anlamadım? Cm değil ki mm. Gayet küçük bir kist.
Bu kist için ameliyat diyen doktordan koşarak uzaklaşın bence.
Bir başka doktora görünün . Bende 4 cm kist olmasına rağmen doktorum ameliyattan hiç bahsetmedi. Doğum k hapı bile kullanmadım. Bir ay sonra gittim yok olmustu

50mm mi büyük anlamadım? Cm değil ki mm. Gayet küçük bir kist.
Bu kist için ameliyat diyen doktordan koşarak uzaklaşın bence.
Bir başka doktora görünün . Bende 4 cm kist olmasına rağmen doktorum ameliyattan hiç bahsetmedi. Doğum k hapı bile kullanmadım. Bir ay sonra gittim yok olmustu
50mm yani 5sm. Hakiketenmi kendiliyindenmi yok oldu? bende çok ağrı yapıyor adım atamıyorum sizdede öylemiydi?

50mm yani 5sm. Hakiketenmi kendiliyindenmi yok oldu? bende çok ağrı yapıyor adım atamıyorum sizdede öylemiydi?
Pardon evet karıştırmisim şimdi baktım. Benimki de 40 mm idi o zaman çok farklı değil sizinkiyle. 4 cm eridiyse 5 cmde eriyebilir.
Doktorunuz kistin cesidinden bahsetti mi?
Benimki basit yumurtalık kistiymis. Çikolata kisti ise daha zor eriyebilir.
Ben evet doğum k hapı kullanamadim. Psikolojimi çok etkiledi. Sürekli sinir hali her şeyi kafaya takma gibi. 6 gün kullandım dayanamadım bıraktım.
İnternetten araştırma yaptım. Çikolata kahve vs etkiler diyordu o ara bunlari tuketmedim. Kiste en iyi gelen şey balık yağı diye doktor ropartajlari okuyunca balık yağı hapı aldım kullandım.
Yememe içmeme dikkat ettim kısaca. Bol sebze yedim . Doğal beslenmeye çalıştım.
Regl dahi gormemistim doktora gidince ama doktor yok olmuş dedi:)
Şaşırdım regl de görmedim dedim. Regl olmadan da kendi kendine eriyebiliyor dedi.

Regl döneminde ağrım olur ama onun dışında ağrım olmadı. Bende kanama olmuştu regl dışı. O yüzden gitmiştim doktora kist çıkmıştı.

Geçmiş olsun canım korkma bende de oluyor dr gittiğim de bir var bir yok artık ilaç bile kullanmıyorum.
Dr bazı bayanlarda çok ve sık kist oluştuğunu adet döneminde atıldığını söyledi atılmadığında sıkıntı verebilir dedi.
Arada bir sağan kürü uygulamaya çalışıyorum. düzenli adet oluyorsam ağrım yoksa başka sebepler yoksa gerekmedikçe dr bile gitmiyorum artık.

Regl döneminde ağrım olur ama onun dışında ağrım olmadı. Bende kanama olmuştu regl dışı. O yüzden gitmiştim doktora kist çıkmıştı.
yok bende çok ağrı oluyor kanama yok.inşallah benimkide eriryaa .bana doktor o kadar çok iğne , hap yazmışki ama yapmadım güvenemedim:(

Geçmiş olsun canım korkma bende de oluyor dr gittiğim de bir var bir yok artık ilaç bile kullanmıyorum.
Dr bazı bayanlarda çok ve sık kist oluştuğunu adet döneminde atıldığını söyledi atılmadığında sıkıntı verebilir dedi.
Arada bir sağan kürü uygulamaya çalışıyorum. düzenli adet oluyorsam ağrım yoksa başka sebepler yoksa gerekmedikçe dr bile gitmiyorum artık.
benimki biraz büyük.ama ağrım öyle çokki.yani gece uyuyamıyorum ayağımı uzatamıyorum.soğan kürünü devamlı yapıcam bakayım onuda nasıl yapıcam bilmiyorum tadı çok kötü.

benimki biraz büyük.ama ağrım öyle çokki.yani gece uyuyamıyorum ayağımı uzatamıyorum.soğan kürünü devamlı yapıcam bakayım onuda nasıl yapıcam bilmiyorum tadı çok kötü.
Evet tadı çok kötü ama çok insan var onunla iyileşen sana da şifa olsun inşallah canım çok geçmiş olsun tekrar..

Kesinlikle sogan kürü yapın sıcak içmeye calısın aç karnına günde 2 defa sakın pes etmeyin sakın, hemen etkisini gösteryor ama sogan kürü uygualdıktan bir kaç ay sonra kistler erimiş oluyo

Ne iğnesi yazdı ki genelde doğum kontrol hapı veriyorlar .
antibiotik bide sisdem diyoruz biz burda biımemki siz ne diyorsunuz ,şeker takviyesimi ne , bir tanede ne için anlamadım.bu arada ben Azerbaycannın nahçıvan şehrindenim burda doktorlara çokta güvenemiyorum .

baküye
antibiotik bide sisdem diyoruz biz burda biımemki siz ne diyorsunuz ,şeker takviyesimi ne , bir tanede ne için anlamadım.bu arada ben Azerbaycannın nahçıvan şehrindenim burda doktorlara çokta güvenemiyorum .
baküye gidersem güzel olur

Back