Çok teşekkür ederim içim rahatladıHiç korkulacak bişey yok canım. Hemorajik içe kanamalı kist tir ağrısı biraz fazla olur. Muhtemelen 2 3 adet sonra bişey kalmayacaktır. Ameliyat gerektirmez. Emarida tedbir amaçlı istiyorlar. Over kistlerine kolay kolay ameliyat yapılmaz yapılmamalı .
Bende de basit kist cıktı solda 3 mm canım hala beklemedeyim gecen ay soğan suyuyla adet oldum bu ay da iki günüm var beklıyorumÇok teşekkür ederim içim rahatladı
İnsAllah geçer canım bende de böyle septasyon içeren yoğun içerikli olunca anlayamadım ne oldugunuBende de basit kist cıktı solda 3 mm canım hala beklemedeyim gecen ay soğan suyuyla adet oldum bu ay da iki günüm var beklıyorum
Valla doğru düzgün bişede demıor lar bana hormon testide yapmadı anlamadımİnsAllah geçer canım bende de böyle septasyon içeren yoğun içerikli olunca anlayamadım ne oldugunu
Gerçekten öyle birşey demedikleri için de böyle sitelere sanalda doktorlara sorarak öğrenmeye çalışıyoruzValla doğru düzgün bişede demıor lar bana hormon testide yapmadı anlamadım
27 de tekrar gtcem kontrole bnde bebek istıyorum ama bklmGerçekten öyle birşey demedikleri için de böyle sitelere sanalda doktorlara sorarak öğrenmeye çalışıyoruz
Hayırlısı olsun canım insAllah en kısa zamanda olur27 de tekrar gtcem kontrole bnde bebek istıyorum ama bklm
Amin canım hepimizin inşallahHayırlısı olsun canım insAllah en kısa zamanda olur
Amin canımAmin canım hepimizin inşallah