• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol yumurtalığımda ağrı ve sancı

lady_eliph

Hoşgeldin Şekerkavanozum
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
765
1
116
Ya garip gelebilir size ama bir haftadır sol yumurtalığımda ağrı var.Arada sancı giriyor ve sanki baloncuk patlar gibi bir his oluşuyor,çok garip ve beni korkutuyor.Ne olabilir ki?

Yumurtlama dönemindesin ve yumurtluyorsundur canım.
Beyaz sümüksü renksiz ve kokusuz akıntın da var mı?

Ya garip gelebilir size ama bir haftadır sol yumurtalığımda ağrı var.Arada sancı giriyor ve sanki baloncuk patlar gibi bir his oluşuyor,çok garip ve beni korkutuyor.Ne olabilir ki?

Açık sarı ve sümüksü akıntım var ayrıca her iki yumurtalığımda değil sadece sol yumurtalığımda ağrı sancı ve dediğim o garip his var.

Adet sekmen düzenliyse son adet gördüğün tarihin ilk gününün üzerine 14 gün koy; bugünlere denk geliyorsa yumurtlama dönemindesindir.
Eğer değilsen adetin yakınsa yada yeni bittiyse de yumurtalıklarında iltihap olabilir.
Genelde sol yumurtalık sızlaması yumurtlama günü belirtisidir ama...
Bebek düşünüyorsan bu dönemi değerlemdir. Düşünmüyorsan da dikkat et korun mutlaka.

Adet sekmen düzenliyse son adet gördüğün tarihin ilk gününün üzerine 14 gün koy; bugünlere denk geliyorsa yumurtlama dönemindesindir.
Eğer değilsen adetin yakınsa yada yeni bittiyse de yumurtalıklarında iltihap olabilir.
Genelde sol yumurtalık sızlaması yumurtlama günü belirtisidir ama...
Bebek düşünüyorsan bu dönemi değerlemdir. Düşünmüyorsan da dikkat et korun mutlaka.

Evet sanırım yumurtlama dönemindeyim:)Teşekkür ederim de böyle baloncuk patlaması gibi bir hissi benim hissetmem normal mi acaba?

Back