LaLw12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2022 157 45 28 27 Dün 15:28 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLw12 #1 Merhaba gebeligimin 5.haftasindayim ara ara sol yan ağrım oluyor tam bel agrisida değil anlamadım yani normalmi acaba böyle olan varmiydi
Merhaba gebeligimin 5.haftasindayim ara ara sol yan ağrım oluyor tam bel agrisida değil anlamadım yani normalmi acaba böyle olan varmiydi
B bsrtrna Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2023 364 87 18 26 Bugün 00:39 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLw12 #2 LaLw12 .!.: Merhaba gebeligimin 5.haftasindayim ara ara sol yan ağrım oluyor tam bel agrisida değil anlamadım yani normalmi acaba böyle olan varmiydi Genişletmek için tıkla... Yumurtalık tarafın mı ağrıyor kasık yani
LaLw12 .!.: Merhaba gebeligimin 5.haftasindayim ara ara sol yan ağrım oluyor tam bel agrisida değil anlamadım yani normalmi acaba böyle olan varmiydi Genişletmek için tıkla... Yumurtalık tarafın mı ağrıyor kasık yani
LaLw12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2022 157 45 28 27 Bugün 01:13 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLw12 #3 bsrtrna .!.: Yumurtalık tarafın mı ağrıyor kasık yani Genişletmek için tıkla... Yok kasık değil bu böbrek tarafı hafiften de bele vuran bı ağrı suyumu da düzenli içiyorum ama anlamadım yani
bsrtrna .!.: Yumurtalık tarafın mı ağrıyor kasık yani Genişletmek için tıkla... Yok kasık değil bu böbrek tarafı hafiften de bele vuran bı ağrı suyumu da düzenli içiyorum ama anlamadım yani
B bsrtrna Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2023 364 87 18 26 Bugün 02:40 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLw12 #4 LaLw12 .!.: Yok kasık değil bu böbrek tarafı hafiften de bele vuran bı ağrı suyumu da düzenli içiyorum ama anlamadım yani Genişletmek için tıkla... Bebek için sıkıntı olmaz bence orası usutmussundur sıcak havlu koy
LaLw12 .!.: Yok kasık değil bu böbrek tarafı hafiften de bele vuran bı ağrı suyumu da düzenli içiyorum ama anlamadım yani Genişletmek için tıkla... Bebek için sıkıntı olmaz bence orası usutmussundur sıcak havlu koy
LaLw12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2022 157 45 28 27 Bugün 03:26 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLw12 #5 bsrtrna .!.: Bebek için sıkıntı olmaz bence orası usutmussundur sıcak havlu koy Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
bsrtrna .!.: Bebek için sıkıntı olmaz bence orası usutmussundur sıcak havlu koy Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
LadyNurr Rabbi heb li mines Salihin ; Amin Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 3.990 14.077 208 Bugün 03:30 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLw12 #6 Ben olsam sıcak hiç birşey koymazdım canım sıcak suyla duş almak bile önerilmiyorken . Şuan tam yerleşme aşamasında bebeğin sıcak havlu sıcak su torbası rahimi rahatlatıp kası gevşetebilir.. bir doktoruna sor durumunu anlat
Ben olsam sıcak hiç birşey koymazdım canım sıcak suyla duş almak bile önerilmiyorken . Şuan tam yerleşme aşamasında bebeğin sıcak havlu sıcak su torbası rahimi rahatlatıp kası gevşetebilir.. bir doktoruna sor durumunu anlat