sol varikosel

mlshope

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.162
1.125
333
sakarya
arkadaşlar merhaba eşim 29 ben 26 yasındayım 1 bucuk yıllık evlıyız ve eşimde tahlil sonucu
normal morfoloji %2
baş anamolojisi %32
boyun a. %17
akromozom a %27
diğer %2
cinsel perhiz suresi 2 gün
hacim 1,3
ph 7,4
yuvarlak hücre 1,2
aglütinasyon yok
konsantrasyon 9,5
ileri hareket 0,5
yerinde 1,0
hareketsiz 8,0
semende lokosit boyama 0,1
sonra ultrasona gırdı ve sol varikosel oldugu ortaya cıktı bendede pkos var doktor bana glifor ,folic ve gnostrol ilaclarını verdi eşimede ımpryl verdi birde ben sabah aksam keçiboynuzu özü yediriyorum ona
moralim cok bozuk ben sadece bende sorun oldugunu sanıyordum ama ikimizdede varmış öneriniz var mı yani cok endişeliyim ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum boyle durumda olupda bebek sahibi olan var mı ?

Canım bu sizin sınavınız ve kalbini gönlünü ferah tut lütfen Rabbim ol derse hicbirsey yapmana gerek yok emin ol. Insallah tez vakitte ol emrini verir ve mucizene kavuşursun.
Benim esimde de varikosel var ve 3. Derece doktor ameliyat önermedi işe yaramaz dedi ilac verdi kullandi iyi geldi ve internette yaptığı araştırmaya göre sarımsak cok iyi geliyormuş oglen ve aksam yemeklerde sarımsaklı yogurt yedi kendi istegi ile.
Biz ogrendigimizde 2bucuk yilimizdi evliligimizin doktorlar sperm testine göre normal yolla cok zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler denedik maalesef kimyasal gebelik oldu ama Rabbim o kadar büyük 2ay sonra kendiliğinden oldu bebegimiz ve su an 11 haftalik hamileyim cok şükür Rabbime.
Eşin ilaclarini kullansin mutlaka, ek olarak sarımsak tuketebilir hicbir zarari olmaz aksine insallah faydadi olur Allahin izni ile insallah. Cokca dua et ve sabirla bekle canim Rabbim zamani gelince gonlunuzdekini verecek insallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

ayy yemin ediyorum okurken gözlerim yaşlandı bu öyle bi duygu ki tarifi mümkün degil allah kimseyi annelikle sınav etmesin okadar cok istiyorum ki cok dua ediyorum rabbim kim evlat istiyosa saglıklı sıhatli versin inşALLAH tez vakitte
cok sevindim senin adına rabbim hayırlısıylan evladını kucagına almanı nasip etsin :)
sarımsaklı yogurdu deniycem baklaım bi 20 gün sonra spermogram yaptırcak yine doktor istedi ozman daha net durum için bişiler der doktor ama işte bi sabırsız kullar dayanamıyoruz hemen panik yapıyoruz nebilim cok uzgunum dusunceliyim elden care gelmiyo birde ameliyat ders okudugum kadarıyla yani cokda bi faydası yokmus hatta geriye bile atabiliyomus durumu

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim cümlemize tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Bu eşinle ikiniz içinde cok güzel bir sınav hem Allaha karşı nasıl bir kulsunuz hem eş olarak birbirinize nasıl davranıyorsunuz herhangi bir zorlukta... Rabbim inşallah hayırlısı ile imtihaninizi vermeyi nasip etsin inşallah tez vakitte hayırlı haber almanı nasip etsin inşallah.
Maddi manevi zorluk gercekten etkiliyor insani ama sonunda öyle bir hediye veriyor ki Rabbim hepsini unutuyorsun inan ki sadece bieaz sabırlı ol bacım, duana çalışmalarına devam et.
Sarımsaklı yoğurdu dene mutlaka ilac degil zararli degil nasılsa insallah sifaya vesile olur Allahin izni ile.
Bize ameliyat onermedi işe yaramaz dedi prof. Doktor. Bizde istemiyorduk zaten ameliyat olmayi, o yüzden once Rabbime sığındık sonra şifaya vesile olsun diye ilac ve sarımsak kullandik cok şükür Rabbim nasip etti.
Inan, cabala, duana devam et bacim olacak Allahin izni ile ama dogal yolla ama tüp bebekle. kalbini gönlünü ferah tut sıkıntı stres yapmamaya çalış elinden geldiğince.

cok dogru allah istemedığı surece ıkımızde saglıklı olalım ne fayda ben dualarıma devam edıcem ınsş suraya rabbım nasıp etsın hamıleyım dıye sevıncımı paylasıp yazmayı :) allah razı olsun rabbım herkesin gönlundekini en hayırlısını versin

Gecmis olsun benm esimdede vardi ameliyattan 11 ay kadar sonra duzeldi tabi bn bu surede birsuru bisiler denedm . Macunlar keci boynuzu kuru,pekmezi kırmızı gingseng tozu at kestanesi vs. Umarim sizinde duzelir

Aynen öyle arkadaşım Rabbim ol desin olmayacak şey yoktur.
Insallah hamilelik haberini tez vakitte yazmayini nasip etsin inşallah Rabbim.

Gecmis olsun benm esimdede vardi ameliyattan 11 ay kadar sonra duzeldi tabi bn bu surede birsuru bisiler denedm . Macunlar keci boynuzu kuru,pekmezi kırmızı gingseng tozu at kestanesi vs. Umarim sizinde duzelir
allah razı olsun kardeşim saolasın bana aktarda kırmızı gingsengli içeriğinde bürsürü bişi vardı hap vardı birde cakşır otumuydu ismi bıtki çayı sımdı eşim ımpryl ilacını içiyor ya fazla olur mu bide hepden mahfetmiyeyim adamı diye vermedim ona

Bencede once ilaclarini kullansin sonra alternatif tip .

İlacların yanında kesınlıkle hunnap kecı boynuzu özü kullanılmalı cok faydalı ve arısütü polen bi arastırın

Kızlar eşimin ultrasyon barıkosel içün cektırdık epididimit baslangıcı var yazıyor ve anekoik ızlendı dıyor bunlar nedır

arkadaslar bugun doktora gıttım gecen haftadan beri acayip kasık agrım bel agrım ve gogus uclarımda şişlik var ben acayip halsiz ve yorgunum aralarda mide bulantım olmaya başladı ama cok hafif içtiğim ilaçlareın dokundugunu dusundum bu yüzden gıttıgımde doktor ultrasonla baktı hatta safra keseme işte bobreklerıme kadar baktı gayet cok ıyı gozukuyr dedı benim şaşırdıgım durum su ben pko hastası oldugum için yumurtalarım gelişmiyordu doktor gayet cok ıyı dedı ıkı yumurtanda bi şaşırdı oda bişi demedı ama yumurtlamıssın dedı normalde ayın 17. adet olmam gerekiyor yuzden dedi gebelik testi yaptır adet olmazsan bana getır dedı ayy kızlarr cok heycanlıyım yemın ederım oyle duygulardayımkı yaa ınş hamileyimidr cunkı eşimde burda yazdıgım gibi varikosel sperm azlıgı bende pko yani cocuk olmaması ıcın hersey mevcut durumları sızınle burdan paylaşicam okuyanlar allah rızası için bu mubarek 3 aylarda benım içinde dua etsin rabbim inş buraya bu benım için mucievi olan durumu sizinle paylasmamı nasıp etsın inş.

bu arada birsey daha ben ovulasyon testi yapıyordum kafamı karıstıran şu oldu normalde 2 cızgının ya aynı yada c nın daha koyu olması gerekıyor ya bende hep 2 cızgı cıkıyodu ama biri daha silikti yani ben yumurtladım ozman test yanliş mıydı anlamdım cevaplarsanız cok sevinirim

Kızlar eşimin ultrasyon barıkosel içün cektırdık epididimit baslangıcı var yazıyor ve anekoik ızlendı dıyor bunlar nedır
canım tam bilgim yok internetten baktım epididimit enfeksiyonmuş anekoikde testiste oluşan kistmiş canım gosterdınız mı doktora ? allah sifa versin inş.

canım tam bilgim yok internetten baktım epididimit enfeksiyonmuş anekoikde testiste oluşan kistmiş canım gosterdınız mı doktora ? allah sifa versin inş.
Evet gösterdık tekrar ultrasyon istedı cuma baktırcaz ilk öncelik varıkosel bunlar cok önrmli deıl dedı bakalım tşkederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…