Canım bu sizin sınavınız ve kalbini gönlünü ferah tut lütfen Rabbim ol derse hicbirsey yapmana gerek yok emin ol. Insallah tez vakitte ol emrini verir ve mucizene kavuşursun.
Benim esimde de varikosel var ve 3. Derece doktor ameliyat önermedi işe yaramaz dedi ilac verdi kullandi iyi geldi ve internette yaptığı araştırmaya göre sarımsak cok iyi geliyormuş oglen ve aksam yemeklerde sarımsaklı yogurt yedi kendi istegi ile.
Biz ogrendigimizde 2bucuk yilimizdi evliligimizin doktorlar sperm testine göre normal yolla cok zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler denedik maalesef kimyasal gebelik oldu ama Rabbim o kadar büyük 2ay sonra kendiliğinden oldu bebegimiz ve su an 11 haftalik hamileyim cok şükür Rabbime.
Eşin ilaclarini kullansin mutlaka, ek olarak sarımsak tuketebilir hicbir zarari olmaz aksine insallah faydadi olur Allahin izni ile insallah. Cokca dua et ve sabirla bekle canim Rabbim zamani gelince gonlunuzdekini verecek insallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
cok dogru allah istemedığı surece ıkımızde saglıklı olalım ne fayda ben dualarıma devam edıcem ınsş suraya rabbım nasıp etsın hamıleyım dıye sevıncımı paylasıp yazmayı :) allah razı olsun rabbım herkesin gönlundekini en hayırlısını versinSağol canım Allah razı olsun Rabbim cümlemize tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Bu eşinle ikiniz içinde cok güzel bir sınav hem Allaha karşı nasıl bir kulsunuz hem eş olarak birbirinize nasıl davranıyorsunuz herhangi bir zorlukta... Rabbim inşallah hayırlısı ile imtihaninizi vermeyi nasip etsin inşallah tez vakitte hayırlı haber almanı nasip etsin inşallah.
Maddi manevi zorluk gercekten etkiliyor insani ama sonunda öyle bir hediye veriyor ki Rabbim hepsini unutuyorsun inan ki sadece bieaz sabırlı ol bacım, duana çalışmalarına devam et.
Sarımsaklı yoğurdu dene mutlaka ilac degil zararli degil nasılsa insallah sifaya vesile olur Allahin izni ile.
Bize ameliyat onermedi işe yaramaz dedi prof. Doktor. Bizde istemiyorduk zaten ameliyat olmayi, o yüzden once Rabbime sığındık sonra şifaya vesile olsun diye ilac ve sarımsak kullandik cok şükür Rabbim nasip etti.
Inan, cabala, duana devam et bacim olacak Allahin izni ile ama dogal yolla ama tüp bebekle. kalbini gönlünü ferah tut sıkıntı stres yapmamaya çalış elinden geldiğince.
Aynen öyle arkadaşım Rabbim ol desin olmayacak şey yoktur.cok dogru allah istemedığı surece ıkımızde saglıklı olalım ne fayda ben dualarıma devam edıcem ınsş suraya rabbım nasıp etsın hamıleyım dıye sevıncımı paylasıp yazmayı :) allah razı olsun rabbım herkesin gönlundekini en hayırlısını versin
allah razı olsun kardeşim saolasın bana aktarda kırmızı gingsengli içeriğinde bürsürü bişi vardı hap vardı birde cakşır otumuydu ismi bıtki çayı sımdı eşim ımpryl ilacını içiyor ya fazla olur mu bide hepden mahfetmiyeyim adamı diye vermedim onaGecmis olsun benm esimdede vardi ameliyattan 11 ay kadar sonra duzeldi tabi bn bu surede birsuru bisiler denedm . Macunlar keci boynuzu kuru,pekmezi kırmızı gingseng tozu at kestanesi vs. Umarim sizinde duzelir
Bencede once ilaclarini kullansin sonra alternatif tip .allah razı olsun kardeşim saolasın bana aktarda kırmızı gingsengli içeriğinde bürsürü bişi vardı hap vardı birde cakşır otumuydu ismi bıtki çayı sımdı eşim ımpryl ilacını içiyor ya fazla olur mu bide hepden mahfetmiyeyim adamı diye vermedim ona
arıstü polene alerjisi olup olmadıgını bilmiyorum verdiğimi içerde bide benim yüzümden bişi olursa cok vıcdan azabı cekerimİlacların yanında kesınlıkle hunnap kecı boynuzu özü kullanılmalı cok faydalı ve arısütü polen bi arastırın
canım tam bilgim yok internetten baktım epididimit enfeksiyonmuş anekoikde testiste oluşan kistmiş canım gosterdınız mı doktora ? allah sifa versin inş.Kızlar eşimin ultrasyon barıkosel içün cektırdık epididimit baslangıcı var yazıyor ve anekoik ızlendı dıyor bunlar nedır
Evet gösterdık tekrar ultrasyon istedı cuma baktırcaz ilk öncelik varıkosel bunlar cok önrmli deıl dedı bakalım tşkederımcanım tam bilgim yok internetten baktım epididimit enfeksiyonmuş anekoikde testiste oluşan kistmiş canım gosterdınız mı doktora ? allah sifa versin inş.
inşallah hayırlı haberler alırsınız rabbim tez vakitte bebek nasip etsin inş. sizleredeEvet gösterdık tekrar ultrasyon istedı cuma baktırcaz ilk öncelik varıkosel bunlar cok önrmli deıl dedı bakalım tşkederım ❤
Amin çok tşkederiminşallah hayırlı haberler alırsınız rabbim tez vakitte bebek nasip etsin inş. sizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?