Teşekkürler doktorda söyledi ama hala içim içimi yiyor belki yaşayan olmuştur bi nebzede olsa rahatlarım diye düşündümGeçmiş olsun.
Tek yumurtalıkla bile hamile kalan var.
Aallah size bağışlasın evladınızı teşekkürlerGeçmiş olsun Benimde tek tüpüm alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür..
Evet hamile kalabilirsiniz artık öncesinde böyle bir şansınız yoktu çünkü tüpteki sıvı rahime aktığı için oluşan embriyo varsa bile öldürüyor.. siz farkedene kadar ölüyor embriyo yani zehirli su gibi düşünün..
Iyiki ameliyat olmuşsunuz.. artık hamile kalabilirsiniz allahın izniyle inşallah.. kalbinizi ferah tutun..
Benim 4. Tüp bebek de kızım oldu.. ama bir kez normal yolla da hamile kaldım maalesef kimyasal gebelik oldu..
Ben yıllardır tedavideydim embriyolarım vardı o yüzden tüp bebek tedavisine devam ettim ameliyat sonrası.. RABBİM tez zamanda kucağını doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah..
Amin ALLAH razı olsun..Aallah size bağışlasın evladınızı teşekkürler
Harika bi yorum sağolun bu halde güldürdünüz beni ne mutlu rabbim size bi süpriz yapmış sağsaplim kucağınıza almanız dileğiyleDış gebelik sonrası sağ tüpüm alındı ve bu yaşadığınız stresi bende yaşayıp yok beklemeyelim diyip tüp bebek yaptık ve şükür kızım 15 aylık şuan birde içimde kaza kurşunu oğlum var 14 haftalık
Hiç sıkıntı yapmayın tek tüpte olsa rahatlıkla hamile kalırsınız.. tez zamanda positiv görmeniz dileğiylee
Amin çok teşekkür ederim.Harika bi yorum sağolun bu halde güldürdünüz beni ne mutlu rabbim size bi süpriz yapmış sağsaplim kucağınıza almanız dileğiyle
Amin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırızEvlendikten 2 ay sonra çikolata kistim olduğunu öğrendim ve o sırada apandistim patlayıp sağ tüpümü de iltihaplandırdığı için sağ tüpün alındı , 3 aydır gonall-f ve bir kez aşılama denedik tutmadı hayırlısı olsun hakkımızda