• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol tarafta ağrı

badem344

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
13
kızlar daha öncede yazdım iki gündür baş ağrım vardı yumurtlama gününde korunmasız ilişki oldu bugünde ayağa kalktığımda şiddetli bir sancı oluyor bıçak saplanır gibi adetime 10 gün var daha neden böyle bilen varmı ? Yardım edin :(

Ayağa kalkıp yürüyünce oluyor nedir bu acaba ?

Yumurtlama gününde korunmasız ilişki bebek mi istiyorsunuz?

Üşütmüşsündür, aslında önceki açtığın konuda cevap verenler oldu da yine de diyeyim, korunmasız ilişkide gebelik ihtimali vardır, test yaparsın vakti gelince

Yumurtlama gününde korunmasız ilişki bebek mi istiyorsunuz?
Eşim istiyordu ve korunmadı ısrar etmeme rağmen olursada yapacak bişi yok o da benim sonuçta ama merakta kaldım çoook :(

Üşütmüşsündür, aslında önceki açtığın konuda cevap verenler oldu da yine de diyeyim, korunmasız ilişkide gebelik ihtimali vardır, test yaparsın
Üşütmede olabilir ama sanmıyorum canım yumurtlama gününe denk geldi bu zamana kadar sıkı korunduk çocugu çabuk kabul eden bir bünyem var🤦

Eşim istiyordu ve korunmadı ısrar etmeme rağmen olursada yapacak bişi yok o da benim sonuçta ama merakta kaldım çoook :(
Test alın veya regl bekleyin sonuçta yumurtlama gününde korunmasız ilişkiyle hamile kalmanız çok yüksek ihtimal gerisine yorum yapmak istemiyorum doğurup bakacak olan benim kimse zorla beni hamile bırakamaz ;)

Test alın veya regl bekleyin sonuçta yumurtlama gününde korunmasız ilişkiyle hamile kalmanız çok yüksek ihtimal gerisine yorum yapmak istemiyorum doğurup bakacak olan benim kimse zorla beni hamile bırakamaz ;)
Yok canım zorlada değil istemesem olmazdı da böyle bi arafta kalmıştım işte dediğim gibi yani bende düşünüyordum tabi ama birazdaha zamanı vardı bence iki yaşında oğlum çok yaramaz beni çıldırtıyor gün içinde herşeye ağlıyor falan ama verende allah en iyi zamanı o bilir hayırlısı olsun 😊

Yok canım zorlada değil istemesem olmazdı da böyle bi arafta kalmıştım işte dediğim gibi yani bende düşünüyordum tabi ama birazdaha zamanı vardı bence iki yaşında oğlum çok yaramaz beni çıldırtıyor gün içinde herşeye ağlıyor falan ama verende allah en iyi zamanı o bilir hayırlısı olsun 😊
Karı koca canınız sıkılmış o zaman ne diyeyim biraz daha büyüsün çocuk bakmayı özledikten sonra yapsaydınız daha iyiydi sanki neyse olan olmuş kolay gelsin

Karı koca canınız sıkılmış o zaman ne diyeyim biraz daha büyüsün çocuk bakmayı özledikten sonra yapsaydınız daha iyiydi sanki neyse olan olmuş kolay gelsin
Evet öyle gerçekten benim düşüncem de öyleydi biraz büyümesiydi inanın sabrım tükendi ses tellerim yıprandı bağırmaktan sürekli ağlıyor sürekliiii başım şişti vallahi billahi ne zormuş allah ikiz annelerine sabır versin inşallah yoktur 🥺

Back
X