sol tarafimda sertlik oluyo kizlar yardimmmm

smallmommy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
96
31
Kizlar merhaba 16+2 hamileyim. Son 1 haftadir karnim yamuluyo resmen. Ozellikle sirtustu yattigim zamanlarda ve aksam oluyo. Sol tarafimda baya sertlesme oluyo. Bebek hareketleri mi diyodum ama sertlesme tehlikeli biseymis sanirim. Daha 3 gun once kontrolum vardi hatta cinsiyetini ogrendik. Doktorum hersey yolunda demisti ama icim rahat degil. Lutfen yasayanlar yazsin icime su serpinnnn

Benm de aniden tek taraflı bazen sağ bazen sol şişkinlik gibi oluyor gaz gibi ama değil. Dokundugmda bir bölge taş gibi oluyor sonra geçiyor. Doktor da hersey normal deyince yapacak bişey bulamıyorum biraz sivazliyorum belki bebek yaslaniyordur hani yerini degistirsin diye

yalancı kasılmalar bunlar. normal yani..

Normal canım banada oluyodu ilk gebeliğimde şimdi yine oluyo bebeğin kafası yada poposu o ben elimle sıvazlayınca kaçıyo çok hoşuma gidiyor merak etme yani cinsiyetini devlette mi öğrendin ben de gittim bugün söylemedi Dr.

Tam ben de bununla ilgili konu actim.14. Haftadayim ilk defa dun aksam oldu ayni sey.benim de sirt ustu yatinca sanki sol tarafa yaslanio gibi.

bazı anne adaylarının derisi ince olduğu için hem hareketlenmeyi erken hisseder hem de her hareketi hisseder.sanırım senin de böyle bir durumun var sıkıntı edecek bir durum yok ben ilk çocuğumda bu sertleşmeyi 25. haftadan sonra hissetmiştim mesela

Bende de sabah uyandığımda sırt üstü pozisyonda farkediyorum o sertliği. Karnımım sağ tarafı sertleşiyor ve sola göre daha sivriliyor. Doktor bebeğin kafasının orda olduğunu söylemişti muhtemelen sağ tarafımda toplanıyor, ayağa kalkınca geçiyor :) neden sorun olsun ki bence hissetmek çok tatlı. Bende mi sorun var acaba bı bir sıkıntı mı yoksa ???

Evet canim devlette ogrendim. Oglumuz olacak insallah. Ya ne bileyim telaslandim bazi sitelerde erken dogum riski diyo karin sertlesmelerine. Ertesi gun doktora gittim hicbir sikinti cikmadi cok sukur. Oglumun kafasida poposuda sol tarafimdaymis :) het ihtimale karsi rahim agzina da bakildi simsiki kapali dedi doktor. Internette okudugun seylere inanmaaaaa diye kizdi hatta. Ama kramplarimda var ve bazen karnima da giriyo. O yuzden magnezyum icmeye basladim ve cok rahatlatti kizlar. Allahim saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…