Sol tarafıma yatınca ağrı oluyor

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır, sol tarafıma dönüp yattığımda sanırım kalbimde bir ağrım alıyor. dayanılmaz bir ağrı. sağ tarafa yatınca geçiyor. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı acaba?

evet bende de oluyor ama ben artık hep sağ tarafıma yatıyorum çünkü böylesi daha sağlıklı ve sünnet netten araştırırsan bulabilirsin:)

sağ tarafıma yatarken daha rahat uyuyorum. ama bazen soluma dönüyorum farkında olmadan ve dayanılmaz bir ağrı-krampla uyanıyorum...sağ tarafa yatmanın sünnet olduğunu biliyorum. ama bu ağrı neden oluyor? kalp rahatsızlığına işaret mi acaba bunu çok merak ediyorum. müsait olduğum bir zaman bir kardiyoloğa gitmeyi düşünüyorum çünkü çok sıkıcı birşey bu. rahat uyutmuyor.

benim boynumda fıtık var kalbimin oldugu yer çok agrıyor aceba fıtık ın agrısımı vuruyor ..

benim boynumda fıtık var kalbimin oldugu yer çok agrıyor aceba fıtık ın agrısımı vuruyor ..

yok canım aynı sey bendede oluyordu..kalp kasların ağrıdıgından ötürü bu hissi yaşıyorsn merak etme canım.normelde olmuyorsur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…