senin dediklerinin hepsi bendede oluyor bakalim gecmezse doktora gidicem yatcagim zaman bile yatamiyorum bir turlu gecmiuo agri anca sirt ustu yatinca bira rahatliyorum ama sagima donsem gene ayni :/Selam herkeze Merhaba Benim 5 gündür süren oksururken hapsirirken ve hareket ederken sol sırt kolumun izasinda bel kısma doğru sadece orada var ve çok ağrı yapıyor salı randevum var..
ve akşamları sirtimin her yeri afedersiniz kalça kemigime kadar ağrıyor bütün kemiklerimsizde böyle olan varmı bu arada ev hanimiyim
senin dediklerinin hepsi bendede oluyor bakalim gecmezse doktora gidicem yatcagim zaman bile yatamiyorum bir turlu gecmiuo agri anca sirt ustu yatinca bira rahatliyorum ama sagima donsem gene ayni :/
normal bisey ozaman demekki :/aynen tatlım sırt üstü dümdüz yatiyorum hiçbir sıkıntı yok yan yatınca oluo :/
kaburgalarim ağrıyor
normal bisey ozaman demekki :/
Benim hamile kaldgmdan beri her zaman tansiyonum dusuktur hic normale donmez bide ben tuz hic yemem yemekleri falanda tuzsuz yerim tansiyon sorunum hep var bisey olmaz tuzlu bi ayran ic yada tuzlu bisiler yee kendine gelir tansiyonun :)olabilir Birtanem benim bu sabah bulantim başladı hala bişi yiyemedim bide tansiyonum düşüyor çok
Benim hamile kaldgmdan beri her zaman tansiyonum dusuktur hic normale donmez bide ben tuz hic yemem yemekleri falanda tuzsuz yerim tansiyon sorunum hep var bisey olmaz tuzlu bi ayran ic yada tuzlu bisiler yee kendine gelir tansiyonun :)
Ama mecbur 1 2 lokma atman lazm agzina bni doktorm derdi migden bulansada afedersn kuscagni bilsende bir iki lokma atman lazm agznina .. Bir iki lokma yee snra 1 saat snra tekrar bir iki lokma daha yee hani az az da olsa yemege calis bebis var karnindaayiyebilsem keşke bulantidan helak oldum
Ama mecbur 1 2 lokma atman lazm agzina bni doktorm derdi migden bulansada afedersn kuscagni bilsende bir iki lokma atman lazm agznina .. Bir iki lokma yee snra 1 saat snra tekrar bir iki lokma daha yee hani az az da olsa yemege calis bebis var karnindaa
Dogrudur ama mecbur ypcak bisi yok annelik kolay degl :)şimdi yiyecem tatlım ya haklisin Birtanem ama içim almıyor hicbisi
evet Birtanem :) yedim çok şükür iyiyimDogrudur ama mecbur ypcak bisi yok annelik kolay degl :)