Sol over kisti!!

diva_too

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
185
0
96
Merhabalar, bugun siddetli kasik agrisiyla doktor gittim doppler de 5 cmlik bi kistim oldugu ortaya cikti. 58x53 ebatinda.. Bu kotu bsey mi kizlar hic bilgi verilmedi korkuyorum. Yarin kan testi vericem kotu huylu olup olmadigi anlasilicak tedavisi nasil oluyor? cok mu kotu bsey bu

kistin cinsini söylemedilermi?? çikolata kistimi,basit kistmi? ultrasonla bile anlaşılıyor..
basit kist ise ilaçlarla geçer,çikolata kisti ilaçla kaybolmuyor,en kötü ihtimalle ameliyatla alırlar.. korkmana gerek yok,çok geçmiş olsun

kistin cinsini söylemedilermi?? çikolata kistimi,basit kistmi? ultrasonla bile anlaşılıyor..
basit kist ise ilaçlarla geçer,çikolata kisti ilaçla kaybolmuyor,en kötü ihtimalle ameliyatla alırlar.. korkmana gerek yok,çok geçmiş olsun

benimde vardı 19 gün önce ameliyat oldum iyileşmeye çalışıyorum ameliyat olup lıcrun depot 3.75 iğne olan varmı aklıma takılanları sorsam.

Ya hic bi bilgilendirilme yapilmadi 2 doktor da lafi gecistirdi kesin bsey soylememek gerek flan tahlillerden sonra konusuruz dediler. Ya resmen sabahi nasil edicem diyee dusunuyorum yok yere gerdiler beni

Bugun tumor marker yaptirdim yarin belli olucak sonuclar.. Doktorum cok supheli nolur dua edin bana cok kotuyum

Bugun tumor marker yaptirdim yarin belli olucak sonuclar.. Doktorum cok supheli nolur dua edin bana cok kotuyum

hiç korkma lütfen çok geçmiş olsun.
bende yaşadım aynı şeyleri çok şüpheli yaklaşıyorlar başta, en kötü ihtimalleri söylerler
ağlayarak çıkmıştım hastaneden allahım yaşatmasın kimseler bu korkuları
iyi huylumu kötü huylumu diye bakılıcak deyip kanda tümor markırlarına bakıyorlar ama hastayı gereksiz strese sokmaktan başka birşey değil.Bunlar tabiki yapılması gereken şeyler aslında ama birazda hasta psikoljiisni düşünseler..
sonuçlarını alınca lütfen bildir kötü birşey olmaz en kötü ihtimal çikolata kisti vardır.değerler o yüzden yüksek görünebilir. buda kötü birşey değil zaten. ama operayon gerektirir.

PAPATYA sanada geçmiş olsun bende lucrrin tedavisi görüyorum.11.25 6 aylık tedavi hala devam ediyor 2 ayım kaldımerak ettiiğin ne varsa sorabilirsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…