- 17 Aralık 2020
- 178
- 251
-
- Konu Sahibi Belladerin
Gecmis olsun canım.Birkac saat once sol mememin ustunde koltuk altina dogru kocaman bir yara fark ettim. Dun dus aldim ama hic gozume carpmadi ki carpmayacak gibi de degil buyuk bir sey ama demek ki gozumden carpti. Sivilce degil tahris degil. Boyle kocaman kenarlari kirmizi ve ortasi koyu mor - siyah gibi. Ayrica damarli ve ustunde ki deri soyulmus gibi de. Altinda kitle var mi anlayamadim ama bastirince o kisim sert. Ailede kanser gecmisi de var. Bi teyzem meme kanseri gecirdi, bi teyzem rahim kanserinden rahmini aldirdi, annem de ayni sekilde rahminde bulunan kotu huylu kistleri aldirdi. Amcam da su an mide kanseriyle savasmakta. Daha 25 yasindayim ama icimi bir korku kapladi. Devlet hastanesine randevu aldim 7 temmuzda gidecegim. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi? Eger varsa sonuclariniz ne oldu?
Bastirinca aciyomu ?Birkac saat once sol mememin ustunde koltuk altina dogru kocaman bir yara fark ettim. Dun dus aldim ama hic gozume carpmadi ki carpmayacak gibi de degil buyuk bir sey ama demek ki gozumden carpti. Sivilce degil tahris degil. Boyle kocaman kenarlari kirmizi ve ortasi koyu mor - siyah gibi. Ayrica damarli ve ustunde ki deri soyulmus gibi de. Altinda kitle var mi anlayamadim ama bastirince o kisim sert. Ailede kanser gecmisi de var. Bi teyzem meme kanseri gecirdi, bi teyzem rahim kanserinden rahmini aldirdi, annem de ayni sekilde rahminde bulunan kotu huylu kistleri aldirdi. Amcam da su an mide kanseriyle savasmakta. Daha 25 yasindayim ama icimi bir korku kapladi. Devlet hastanesine randevu aldim 7 temmuzda gidecegim. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi? Eger varsa sonuclariniz ne oldu?
Kesinlikle ihmal etmeden gidin. 7 temmuzu bile beklemeyin bence.Ozel hastaneye gidin imkaniniz varsa.Yanlis anlamayin sizi heyecanlandirmak ya da uzmek istemiyorum komsumuzunda bu sekilde gogsunde yara cikmis ve tum gogsu sarmis sonra ve gogus kanseri cikti. Ihmal etmemesi gerekirken ihmal etmis.Sizinki oyle olmayabilir.Ama her anlamda tedbiri elden birakmamak gerekiyor cunku hepimizin basina gelebilir bir durum kadin oldugumuz icin boyle dueumlarda ertelemememiz gerekiyor.Zona vs de olabilir.Ama biz ne desek bos. Doktorun yorumlamasi gerekiyor.Hemde sizin iciniz ferahlar gittiginizdeBirkac saat once sol mememin ustunde koltuk altina dogru kocaman bir yara fark ettim. Dun dus aldim ama hic gozume carpmadi ki carpmayacak gibi de degil buyuk bir sey ama demek ki gozumden carpti. Sivilce degil tahris degil. Boyle kocaman kenarlari kirmizi ve ortasi koyu mor - siyah gibi. Ayrica damarli ve ustunde ki deri soyulmus gibi de. Altinda kitle var mi anlayamadim ama bastirince o kisim sert. Ailede kanser gecmisi de var. Bi teyzem meme kanseri gecirdi, bi teyzem rahim kanserinden rahmini aldirdi, annem de ayni sekilde rahminde bulunan kotu huylu kistleri aldirdi. Amcam da su an mide kanseriyle savasmakta. Daha 25 yasindayim ama icimi bir korku kapladi. Devlet hastanesine randevu aldim 7 temmuzda gidecegim. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi? Eger varsa sonuclariniz ne oldu?
Yarayı tam olarak tarif edebilir misiniz kesintisiz bir yara mı yoksa aralarda sağlam cilt yüzeyi var mı, tomurcuk şeklinde yaralar mı, deriden kabarık mı, tarif ettiğiniz durum zonaya uyuyor ama görmeden net bir şey diyemem, zonada mikrobik bir hastalık, genelde 3 haftaya geçer şiddetli ağrı yapar o bölgedeBirkac saat once sol mememin ustunde koltuk altina dogru kocaman bir yara fark ettim. Dun dus aldim ama hic gozume carpmadi ki carpmayacak gibi de degil buyuk bir sey ama demek ki gozumden carpti. Sivilce degil tahris degil. Boyle kocaman kenarlari kirmizi ve ortasi koyu mor - siyah gibi. Ayrica damarli ve ustunde ki deri soyulmus gibi de. Altinda kitle var mi anlayamadim ama bastirince o kisim sert. Ailede kanser gecmisi de var. Bi teyzem meme kanseri gecirdi, bi teyzem rahim kanserinden rahmini aldirdi, annem de ayni sekilde rahminde bulunan kotu huylu kistleri aldirdi. Amcam da su an mide kanseriyle savasmakta. Daha 25 yasindayim ama icimi bir korku kapladi. Devlet hastanesine randevu aldim 7 temmuzda gidecegim. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi? Eger varsa sonuclariniz ne oldu?
Ozel hastaneye gittim apse dedi. Ilac verdi ilaclari kullanmaya basladim ama simdi garip bir sekilde ortasinda delik acildi resmen yaranin. Kiyafet falan degince cok aciyor.Yarayı tam olarak tarif edebilir misiniz kesintisiz bir yara mı yoksa aralarda sağlam cilt yüzeyi var mı, tomurcuk şeklinde yaralar mı, deriden kabarık mı, tarif ettiğiniz durum zonaya uyuyor ama görmeden net bir şey diyemem, zonada mikrobik bir hastalık, genelde 3 haftaya geçer şiddetli ağrı yapar o
mastit gibi mı ki?Ozel hastaneye gittim apse dedi. Ilac verdi ilaclari kullanmaya basladim ama simdi garip bir sekilde ortasinda delik acildi resmen yaranin. Kiyafet falan degince cok aciyor.
Bilmiyorum ki, pazartesi tekrar gidicem iste ilk defa boyle bir sey yasiyorum.mastit gibi mı ki?