kızlar mrb. benim bundan 3-4 ay önce sol kulağımın altı şişti.gittim dokotra iniyodu bi gün içinde böle böle zmn geçti. ankarada doktor tükürük bezinde taş oalabilir dedi antibiyotik verdi kullandım. bugün gerginlik var hemde boğazımın saki sol tarafı şiş gibiydi ağrıyodu bide.gittim ultrasyon cekildi.13x8 mm boyutlarında ölçülen reaktif görünmde birkaç adet lenf nodu izlenmiştr dedi. doktorda bunun yağ bezesi olduğunu ciddi bişey olmadiğini söledi. yalnız eşimde diyorki madem yağ bezesi nie ağrıyo.nodulmu var dedim doktora yok dedi reaktif ne demek. eşim aklımda şüphe uyandırdı sizde yaşadınızmı böle bişeyy yardımm lütfenn..
merhaba, çok geçmiş olsun. benimde sol tarafımda boynumun altında bir beze var.doktor lenf nodülü dedi antibiyotik içtim fakat geçmedi..ultrosona girmeyede korkuyorum
merhaba, çok geçmiş olsun. benimde sol tarafımda boynumun altında bir beze var.doktor lenf nodülü dedi antibiyotik içtim fakat geçmedi..ultrosona girmeyede korkuyorum
canım bna önce tükrük bezinde taş olabilir dedi. sonra bn bayburtta çalıştığım için girdim ultrasyona burda yazdığım gibi reaktif lenf nodu yani beze var önemli değil dedi gönderdi.bnde öncesinde antibiyotik içmiştim ama ağrı var bnmkinde netten araştırdım biraz tehlikeli değil diyo doktorlar.nasıl geçicekmiş peki bişey dedi mi doktr sana bana demedi
canım bna önce tükrük bezinde taş olabilir dedi. sonra bn bayburtta çalıştığım için girdim ultrasyona burda yazdığım gibi reaktif lenf nodu yani beze var önemli değil dedi gönderdi.bnde öncesinde antibiyotik içmiştim ama ağrı var bnmkinde netten araştırdım biraz tehlikeli değil diyo doktorlar.nasıl geçicekmiş peki bişey dedi mi doktr sana bana demedi
Ben antibiyotik kullanırken mide kanaması geçirdim midemde ülser olduğu için..yarıda kesmek zorunda kaldım..kontrole gittiğimde bezeyi bulamadı doktor elle muayene etti zaten.Doktordan çıktığımda yine elime geldi beze sinir oldum.Bugün yine gidiyorum doktora ultrasonla bakıcak..bakalım ne diyecek gelişmeleri yazarım..Ben istanbulda medipole gidiyorum.Hatta doktorumda doçent ama hala güvenemiyorum..artık psikolojikmi düşünmeye başladım.
Ben antibiyotik kullanırken mide kanaması geçirdim midemde ülser olduğu için..yarıda kesmek zorunda kaldım..kontrole gittiğimde bezeyi bulamadı doktor elle muayene etti zaten.Doktordan çıktığımda yine elime geldi beze sinir oldum.Bugün yine gidiyorum doktora ultrasonla bakıcak..bakalım ne diyecek gelişmeleri yazarım..Ben istanbulda medipole gidiyorum.Hatta doktorumda doçent ama hala güvenemiyorum..artık psikolojikmi düşünmeye başladım.
geçmiş olsun cnm. bnmde dün bi aynda kulağımın arkasındaki kemik şişti doktor bide dalga geçti gönderdi bni.dedi bu herkeste var antibiyotik verdi dahada geçmezse artık özel bi hastaneye gdeyim napim ya. geçer inşallah canım
kızlar geçmiş olsun. benim de kardeşimin boynunda çıktı. ultrasonra ona da reaktif dediler. bu iyi bir şey ama antibiyotik 1 hafta kullandı geçmedi : ((