- 8 Haziran 2013
- 57.071
- 151.578
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sağ üst arka kolunda var. Acıyor çok elleyince. Doktora gittim, yağ bezesi oldugunu, çok rahatsız ederse alacağını söylemişti. Mutlaka doktora git. Genel cerrahiye.Herkese iyi akşamlar
Az önce sol kolumun alt kısmında küçük bi beze farkettim, elleyince sağa sola kayıyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Teşekkür ederim. Inşallah kötü bişey çıkmaz. Doktora gideceğim.Koltuk altlarımızda lenf bezlerimiz bulunuyor. Vücutta iltihap, mikrop olunca bezelerde şişme olabiliyor. Kendinizi korkutmayın, çok geçmiş olsun. Muhakkak bir doktora gösterin ama
Teşekkür ederim cevap için. En yakın zamanda doktora gideceğim.Oynuyorsa tehlikeli değil derler, yakın bir bölgede bende de var. Doktora git hemen hiç sıkıntı etme. Genel cerrahi polikliniğine gitmiştim ben lokal anestezi ile alıyorlar ama yazın yapmayı önermedi zararsıza benziyor havalar serinleyince gel alalım ama içimiz rahatlasın diye aldığımız bezeyi patalojiye de göndereceğim dedi. Bezeler farklı farklı o yüzden doktora gitmeni öneririm.
Benimki acimiyor, sağa sola kayıyor. Diğer kolumda yok. Bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz. Insan ister istemez kendini kötü düşünceler den alı koyamiyor.Benim sağ üst arka kolunda var. Acıyor çok elleyince. Doktora gittim, yağ bezesi oldugunu, çok rahatsız ederse alacağını söylemişti. Mutlaka doktora git. Genel cerrahiye.
Bilmiyorum ki. 1 hafta içinde gecmezse doktora gideceğim.Oynuyorsa yağ bezesidir.
Bilmiyorum ki. 1 hafta içinde gecmezse doktora gideceğim.
Internette geçer yazıyor, zaten duramam herhalde, giderimGeçmez canım kendiliğinden git doktora için rahatlasın.
Internette geçer yazıyor, zaten duramam herhalde, giderim
Yağ bezesi öyle kendi kendine geçecek birşey değil. Ama korkulacak birşey de değil. Bir doktora görünmenizde fayda var.Bilmiyorum ki. 1 hafta içinde gecmezse doktora gideceğim.
Tamam canım ,cok sagol. Sanada geçmiş olsun. Gideceğim ...Benimki senelerdir geçmedi öyle söyleyeyim. Geçecek bile olsa bence pazartesi doktora git çünkü kafaya takıyorsun ne diye kendine boş yere eziyet edesin. Bir şey çıkacak bir durum da değil inşallah, rahatla bir an önce derim.
Dışardan şişlik belli olmuyor,elleyince farkediyorsun. Roll-onlar da sebep oluyormuş, internetten okuduğum kadar, bende roll on kullanınca kaşıntı yapıyor, öyle olmasına rağmen kullanmaya devam ediyordum. Acaba bu sebep olabilir mi ? Doktora gidince soracağımYağ bezesi öyle kendi kendine geçecek birşey değil. Ama korkulacak birşey de değil. Bir doktora görünmenizde fayda var.
Inşallah geçer,arada bir kullandığım oluyorduJilet vs kullanıyorsan ağda yap.
Geçiyor.
Inşallah geçer,arada bir kullandığım oluyorduJilet vs kullanıyorsan ağda yap.
Geçiyor.
aman çok şükür, geçmiş olsun canımKızlar doktora gittim, el muayenesi ve USG çekildi. Yağ bezesiymis, cok şükür.
Rahatsız edicek duruma gelirse alırız dedi.