Merhaba arkadaşlar bakındım ama benzeri bir konu bulamadım...
Bendeki sorun çarşamba akşamı başladı bi anda sol kolumun göğüs kenarına tam olarak koltuk altımada yakın inanılmaz birr sıkışma oldu ölüyorum sandım elim ve kolum mosmor oldu böyle kırmızı benek benek gerisi mor şekil aldı acaip korktum ama nasıl anlatsam ne nefes verebiliyordum ne alabiliyordum 10 dk sürdü rahat eşim koluma masaj yaptı ve hafif hafif öksürdüm ama öksürürken dahi bıçak saplanması gibi birşeyler saplanıyordu öyle atlattım o anı ve sonrasında omuzuma koltuk altıma koluma feci ağrılar girmeye başladı sanırım üşümekten oldu dedim umursamadım sonra perşembe akşamı aynı saate yakın tekrar aynısı oldu ve tekrar aynı yöntemle rahatladım cuma sabahı markete giderken bi anda daha değişik bir şekilde geldi koltuk altımdan sırtıma omur iliğimden geçti gitti ve sol üst ğöğüs ten geçip beni tekrar yol ortasında kitledi onu çok zor atlattım ve sonra akşama kadar ne arkama yaslanabildim ne bişiy hemen ufak ufak sıkışmalarla gelip gitti sıklıkla oldu ama küçük küçük oldu ve şimdi az önce uyandığımda omuzumun arkası tam koltuk altı bölgeme yakın sol tarafım öyle ağrıyorki anlatamam çok sıkıldım bu durumdan aynı durumu yaşamış olan varmı acaba yani neden oluyor olabilir :26: