Sol Kol Ağrısı

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
219
123
36
Merhaba arkadaşlar sol kolumda dünden beri bi ağrı var özellikle dirsek taraflarında bazen yukarı doğru da çıkıyor ama korkuyorum kalp krizi falan anksiyetem tavan zaten aylarca panik atak tedavisi gördüm. Yani çok ağrıyo falan değil ama bi garip işte tarif de edemiyorum aman aman bi ağrısı yok yine de korkuyorum. Bunu yaşayan oldu mu

Doktora gitseniz? En azından içiniz rahat etmiş olur

Zorladınızmı kolunuzu ağır falan kaldırdınızmı yinede buradan ne yazsak boş doktora gidin

Doktora gitseniz? En azından içiniz rahat etmiş olur
Gittim acile doktor neresi ağrıyor dedi gösterdim bazı belirtiler sordu yok dedim kol röntgeni çekti gönderdi, kalple ilgili bişey olabilir mi dedim siz doktor musunuz dedi. İçim hiç rahat değil

Zorladınızmı kolunuzu ağır falan kaldırdınızmı yinede buradan ne yazsak boş doktora gidin
Dün sol kolumla 2-3 poşet taşıdım genel de tek kolumla taşırım hep ondan olur mu bilmiyorum. Acile gittim az önce ama koldan röntgen istedi bişey yok dedi diğer belirtiler olmadığı için kalp üstünde durmadı fakat içim hiç rahat değil

Benimde psikolojik olark zor günler geçirdiğim dönemde yaşamıştım sol kol ağrısı göğsümde daralma. Kardiyolojiye gittim birşeyim olmadığını öğrenince ağrımda geçti. Sizin şuan içinizi rahatlatacek tek şey kardiyolojiye gözükmek bence.

Benimde psikolojik olark zor günler geçirdiğim dönemde yaşamıştım sol kol ağrısı göğsümde daralma. Kardiyolojiye gittim birşeyim olmadığını öğrenince ağrımda geçti. Sizin şuan içinizi rahatlatacek tek şey kardiyolojiye gözükmek bence.
Kesinlikle öyle pazartesi gideceğim kardiyolojiye şuan da bırakın devlet hastanesini yakınım da olan özel hastane var iki tane ikisinde de randevular dolu pazartesi gideceğim artık neresi olursa umarım o zamana kadar geçer

Merhaba arkadaşlar sol kolumda dünden beri bi ağrı var özellikle dirsek taraflarında bazen yukarı doğru da çıkıyor ama korkuyorum kalp krizi falan anksiyetem tavan zaten aylarca panik atak tedavisi gördüm. Yani çok ağrıyo falan değil ama bi garip işte tarif de edemiyorum aman aman bi ağrısı yok yine de korkuyorum. Bunu yaşayan oldu mu
merhaba bende sol kol ağrısı ile gitmiştim kas ağrısı dedi yolladı ilaç kullandım birde sıkılıyor musun kafana bir şey mi takıyorsun diye de sormuştu .Daha sonra ağrı sırt kısımlara başlayınca fıtık mı acaba diye gide gittim başka hastaneye kontrol etti hararet filan yaptırdı fıtık değil dedi tomografi mr filan çektirdi sonuc boyun düzleşmesi çıktı :)

merhaba bende sol kol ağrısı ile gitmiştim kas ağrısı dedi yolladı ilaç kullandım daha sonra ağrı sırt kısımlara başlayınca fıtık mı acaba diye gide gittim başka hastaneye kontrol etti hararet filan yaptırdı fıtık değil dedi tomografi mr filan çektirdi sonuc boyun düzleşmesi çıktı :)
Bu arada iki hafta önce de benim mr da boyun düzleşmesi çıktı o mu yapıyor acaba şuan aklıma geldi siz söyleyince

Bu arada iki hafta önce de benim mr da boyun düzleşmesi çıktı o mu yapıyor acaba şuan aklıma geldi siz söyleyince
Valla yapma ihtimali olabilir boyun düzleşmesi diye sadece ağrı boyunda olmuyor onu yaşayarak öğreniyorum
ama randevu alıp yine de kontrol ettirin ihmal etmeyin
ben ilk kalpte sorun var diye korkmuştum sol taraf olunca ama boyun düzleşmesi de gerçekten, çok zor ya masa başı çalışma yapıyorum şekilden şekile giriyorum resmen ağrıyor

Valla yapma ihtimali olabilir boyun düzleşmesi diye sadece ağrı boyunda olmuyor onu yaşayarak öğreniyorum
ama randevu alıp yine de kontrol ettirin ihmal etmeyin
ben ilk kalpte sorun var diye korkmuştum sol taraf olunca ama boyun düzleşmesi de gerçekten, çok zor ya masa başı çalışma yapıyorum şekilden şekile giriyorum resmen ağrıyor
Benim de öyle, yok pazartesi gideceğim kardiyolojiye ye inşallah bişey yoktur ne diyeyim korku içindeyim zaten

Kalp olduğunu düşünmüyorum anlattıklarınızdan tansiyonunuza bakın mesela normalmi
Boyun düzleşmesi yapar zorlanmişsinizdir mutlaka evde kas gevşetici ağrı kesici krem varsa ilk önce havlu ısıtıp koyun sonra kremleyin faydasını görüceksiniz

Kalp olduğunu düşünmüyorum anlattıklarınızdan tansiyonunuza bakın mesela normalmi
Boyun düzleşmesi yapar zorlanmişsinizdir mutlaka evde kas gevşetici ağrı kesici krem varsa ilk önce havlu ısıtıp koyun sonra kremleyin faydasını görüceksiniz
Teşekkür ederim uygulayayım söylediklerinizi, evet ölçtüm 12-8 tansiyonum

X