• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasikta yanma ve sızı hamilelik belirtisi mi acil lutfen

melisdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
75
5
1
19
Kızlar lütfen acil cevap verin. Bu ay regl bittikten iki gün sonra soğan kurune basladim. Ancak 4 gün içebildim cunku bel ve kasik ağrısı yaptı. Ben sogandan zannettim ama Yumurtlama agrisiymis. O gunleri degerlendirdik. Yumurtlama günümün üzerinden yaklaşık 3-4 gün geçti. Ve az önce uymaya çalışırken bi anda sol kasigimda yanma hissettim. Ve çok sızladı. 3 kez 10ar saniyelik bi yanma oldu. Bu neden olur acaba. Lütfen cevap verin

Yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün sonra gebe kaldıysanız bile herhangi bir belirtiniz olamaz. 3 günde gebelik oluşmuyor, dolayısıyla belirtiler de adet gecikmesinden sonra başlıyor genelde. Olduysa bile embriyonun vücuda yerleşip belirti vermesi için en azından 4 hafta geçmesi gerekiyor/

Yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün sonra gebe kaldıysanız bile herhangi bir belirtiniz olamaz. 3 günde gebelik oluşmuyor, dolayısıyla belirtiler de adet gecikmesinden sonra başlıyor genelde. Olduysa bile embriyonun vücuda yerleşip belirti vermesi için en azından 4 hafta geçmesi gerekiyor/
Ne olabilir peki? Bilginiz var mı? Çünkü hala devam ediyor sancı.

Benimde adetten sonra ikinci gün ilişki oldu ertesi günü sağ kasığım çok fena ağrımaya başladı daha çok batma hissi. Ya oluşma ağrısı ya enfeksiyon kist diye düşündüm doktora gittimmkist enfeksiyon çıkmadı. İlişkiden sonraki 10. Gün bugün hala ara ara batmalar ve sanki adet olacakmışım gibi ağrı gelip geçiyor. İnanılmaz uykum geliyor engel olamıyorum gözlerim kapanıyor. Benim amh düşük ama diğer herşeyim normal çıktı kendiliğinden hamile kalamayacağıma üzülüyorum doktor imkansız demedi ama zor dedi. Regl tarihine daha on gün var. Daha önce hiç böyle bir batma ağrı yaşamamıştım

Benimde adetten sonra ikinci gün ilişki oldu ertesi günü sağ kasığım çok fena ağrımaya başladı daha çok batma hissi. Ya oluşma ağrısı ya enfeksiyon kist diye düşündüm doktora gittimmkist enfeksiyon çıkmadı. İlişkiden sonraki 10. Gün bugün hala ara ara batmalar ve sanki adet olacakmışım gibi ağrı gelip geçiyor. İnanılmaz uykum geliyor engel olamıyorum gözlerim kapanıyor. Benim amh düşük ama diğer herşeyim normal çıktı kendiliğinden hamile kalamayacağıma üzülüyorum doktor imkansız demedi ama zor dedi. Regl tarihine daha on gün var. Daha önce hiç böyle bir batma ağrı yaşamamıştım
Benimde 13 gun kaldı. Sol kasigim ağrıyor. Ama ağrı değilde sizi yanma gibi. Önceden enfeksiyon vardı ama böyle şey yasamamistim. İnşallah yerlesme ağrısıdır sizinkide benimkide

Benimde 13 gun kaldı. Sol kasigim ağrıyor. Ama ağrı değilde sizi yanma gibi. Önceden enfeksiyon vardı ama böyle şey yasamamistim. İnşallah yerlesme ağrısıdır sizinkide benimkide
Ben idrar yolu enfeksiyonunda master yaptım hiçbiri böyle değildi taş düşürme desen o da böyle olmaz ki test verdim zaten enfeksiyon çıkmadı. Geriye iki ihtimal ya kist yumurta çatlama sorunu yada gebelik
Ağrı gibi değil de sızlama ve batma yaşadım baya bikaç gündür azaldı sadece yorulursam oluyor

Y
ilişkiden sonra başlaması şüphe uyandırıyor ama bilmiyorum umutlanmalı mı

Burada çok yazı okudum kaç günden beri. Ertesi gün ağrısı olup hamile kaldığını öğrenenler de varmış. Şimdi de belim ağrıyor. Off
Benimde belim çok ağrıyor ve sürekli uykum var içim uyuyo sanki ara ara da mens olacakmış gibi bir ağrı gelip gidiyor anlık

Back
X