merhaba arkadaşlar.. bir kaç gündür ara ara kasık ağrısı yaşıyorum. bugün adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. akşam işten eve geldiğimde üstümü değiştirirken sol kasığımda hafif bir şişlik olduğunu gördüm. aynı durumu yaşayan varmı acaba?
Merhaba benim kucukken kasigimda sislik olmustu doktora gittik kasik fitigiymis ama bariz yumurta gibi sisti belki oyle bisey olabilir belkide adet olucaginiz icin olabilir ilk defa olan bisey mi
Merhaba benim kucukken kasigimda sislik olmustu doktora gittik kasik fitigiymis ama bariz yumurta gibi sisti belki oyle bisey olabilir belkide adet olucaginiz icin olabilir ilk defa olan bisey mi
Anladim canim ya bende astim var fazla oksurmekten kasikta fitik cikmisti belki senin ki yag bezesi falan da olabilir bence bi doktora goster Allah korusun daha buyuk bisey acmasin basina
Anladim canim ya bende astim var fazla oksurmekten kasikta fitik cikmisti belki senin ki yag bezesi falan da olabilir bence bi doktora goster Allah korusun daha buyuk bisey acmasin basina
Ayy Allah korusun.birkaç gün takip edicem bakalım umarım birşey yoktur.birde bebek düşünüyoruz şimdi fıtık falan çıkarsa diye düşündükçe üzülüyorum hayırlısı Allahtan.