Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben varım. Altı gün var adetime ve dünden beri sol kasığım ağrıyor. İdrara sıkıştığımda falan siddetleniyor. Ama ben usutmus olabileceğimi dusunuyorum.
Ben varım. Altı gün var adetime ve dünden beri sol kasığım ağrıyor. İdrara sıkıştığımda falan siddetleniyor. Ama ben usutmus olabileceğimi dusunuyorum.
Benim iki tane evladim var ikisinde de sag kasigimda batma olmustu. Hatta ikinci de hamile oldugumu da oyle anlamistim. Esime dedim benim sag kasigimda batma var hamileyim galiba dedim. Sonra test aldi esim ve silik sekilde cikti hamilelik. Umarim seninde oyle olur. Adet tarihinden bir iki gun sonra test al varsa cikar.
Bilmiyorum ki canım hiç bu sikayetten gitmedim doktor. Ki kronik bi idrar yolu enfeksiyonum var. Da h önceleri kist olduğunda böyle ağrım olurdu ama onlar çok şiddetli olur hayat kalitemi etkiler di. Bu tatlı bi ağrı o kadar şiddetli degil