• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasıkta ağrı...

almila000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.578
3.545
158
5 haftalık hamileyim. Bazı günler sol kasığım çok ağrıyor. Doktoruma da 2 gün sonraya randevu alabildim. Siz de aynı problemi yaşadınız mı? Çok korkuyorum inşallah bir problem yoktur :(

Merhaba ben de 5 . haftamdayim.benim de sağ kasigimda ağrı batma oluyor.endişelenme rahim büyüyor ondan bu ağrı.Eğer kanama olursa endiselen

Teşekkür ederim cevabınız için. Hani çoğu hamilede daha geç zamanlarda kasıkta ağrı olmuş o yüzden korktum.

Teşekkür ederim cevabınız için. Hani çoğu hamilede daha geç zamanlarda kasıkta ağrı olmuş o yüzden korktum.
Seninle aramızda 3 gün var.Yok canım ilk belirtiler arasında kasık ağrısı içini ferah tut bebişlerimiz büyüyor batma kötü bişey değil şiddetli can yakacak şekilde ise dr a görünmekte fayda var.

Hamilelik döneminde kasık ağrısı çok normal.hatta hamilelik belirtileri konularına bakarsan kasık ağrısını okuyabilirsin.

Pek bişey demedi ilk bakan dış gebelik olabilir demişti. Son bakan haftaya gel dedi. Yumurtlama tarihin farklı olabilir dedi. Açıkçası ikisinden de memnun kalmadim. Haftaya doktor araştırıp farklı bi drye gidicem. Umarım dediğin gibidir. Ama yıprandim 4 günde çok zor bişey beklemek. Düşünüyorum da annelerimizin hakkını odeyemeyiz. Ben 4 günde bebeğim ilgili ne düşüncelere kapildim kimbilir annelerimizin bizi büyütürken neler yaşadı. Ben sağ ve sol yanıma uzun süre yatamıyorum ağrı oluyor sırt üstü yatınca düzeliyor. Sende de oluyor mu?

Pek bişey demedi ilk bakan dış gebelik olabilir demişti. Son bakan haftaya gel dedi. Yumurtlama tarihin farklı olabilir dedi. Açıkçası ikisinden de memnun kalmadim. Haftaya doktor araştırıp farklı bi drye gidicem. Umarım dediğin gibidir. Ama yıprandim 4 günde çok zor bişey beklemek. Düşünüyorum da annelerimizin hakkını odeyemeyiz. Ben 4 günde bebeğim ilgili ne düşüncelere kapildim kimbilir annelerimizin bizi büyütürken neler yaşadı. Ben sağ ve sol yanıma uzun süre yatamıyorum ağrı oluyor sırt üstü yatınca düzeliyor. Sende de oluyor mu?
Benim yatarken değil de kendimi çok yorduğumda, çok ayakta kaldığımda ağrıyor. Bir de zayıflamama rağmen bazı pantolonlarımı giydiğimde kasığım acıyor, batıyor sol taraf. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

benimkide 20 eylüldü cnm sana kaç haftalıksın dedi doktor bana keseyi görmeden bişe diyemem dedi bende netten bi doktora sordum 4+1 demişti 5 gün önce
canım seninle aynıyiz adet tarihi olarak. Ancak benim Dr söylemedi bişey kese gözükmüyor diye. Doktorumu değiştircem. Haftaya başka drye gidecem. Ama keseyi goremedigimden gerginim canım. Sen ne zaman gitcen bi daha.

Yazmışsın canım şimdi farkettim
Peki Dr mi istedi o günlerde gitmeni yoksa sen mi gideceksin

canım seninle aynıyiz adet tarihi olarak. Ancak benim Dr söylemedi bişey kese gözükmüyor diye. Doktorumu değiştircem. Haftaya başka drye gidecem. Ama keseyi goremedigimden gerginim canım. Sen ne zaman gitcen bi daha.

haftaya p.tesi gel dedi ama ben çarşamba günü gidecem kese için belk kalp atışalrını de duyabilirim benim doktor hvg 2000 3000 olmadan göremem keseyi demişti

5 haftalık hamileyim. Bazı günler sol kasığım çok ağrıyor. Doktoruma da 2 gün sonraya randevu alabildim. Siz de aynı problemi yaşadınız mı? Çok korkuyorum inşallah bir problem yoktur :KK43:
Problem yoktur canım 8 9 haftaya kadar adet sancısı benzeri sancılar doğaldır, yorma kendini erken haftalarda. Çok hareketsiz de kalma tabi, geçmiş olsun

Back