• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOL KASIKTA AĞRI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynepsii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
937
978
53
merhaba arkadaşlar, dünden beri sol kasığımda ve belimde ağrı vardı ama bu sabah uyandığımdan beri bu ağrı daha da arttı dayanılmıcak gibi değil ama oldukça rahatsız ediyo. Adetimden 1. Günü sayıcak olursak 15 gün geçti. Dünden beri süt gibi akıntım da çok var. Acaba yumurta çatlama ağrısı mıdır? Bi fikri olan var mı

merhaba arkadaşlar, dünden beri sol kasığımda ve belimde ağrı vardı ama bu sabah uyandığımdan beri bu ağrı daha da arttı dayanılmıcak gibi değil ama oldukça rahatsız ediyo. Adetimden 1. Günü sayıcak olursak 15 gün geçti. Dünden beri süt gibi akıntım da çok var. Acaba yumurta çatlama ağrısı mıdır? Bi fikri olan var mı
yumurtlama ağrısı.

Ama akinti süt gibi olmazki yumurtlama da
her yumurtlamada aynı tip akıntı olacak diye bişy yok ki , bazı aylar kanama görüyorum bazı aylar hiç akıntı yaşamıyorum. enfeksiyon olan aylarda yumurtlama akıntısı bu şekilde gelebiliyor. döngü normalse yumurtlama belirtilleri bunlar.

her yumurtlamada aynı tip akıntı olacak diye bişy yok ki , bazı aylar kanama görüyorum bazı aylar hiç akıntı yaşamıyorum. enfeksiyon olan aylarda yumurtlama akıntısı bu şekilde gelebiliyor. döngü normalse yumurtlama belirtilleri bunlar.
Anladm canm bunu bilmiyordum ben

Enfeksiyon mu vardır acaba? Enfeksiyon olunca gebelik ihtimali olabiliyo mu peki

O enfeksiyon dan olur canım bendede oluyordu dr öyle dedi fitil.verdi bence dr a söyle ilaç tedavisi yapsın sana

Ben 3 aylık evliyim, daha doktor kontrolüne hiç gitmedim ama ağrım hafifledi sanki bilmiyorum devam ederse gidebilirim
Bende 5 aylık evliyim aralıkta gittim yani 4.cü ayda gittim kontrole enfeksiyon varmış o yüzden dedim

Back
X