Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, burda başlık görünce tekrar başlık açmak istemedim buraya yazayım. Benim de birkaç aydır devam eden sol kasık ağrım var özellikle adet bitiminden sonra oluyor. Vajinal enfeksiyon geçirmiştim ve tedavi oldum şuan sadece probiyotik kullanıyorum bir sıkıntı yok. Doktor kontrolünde de kist gözükmüştü ama hangi taraf hatırlamıyorum. 3 cm dendi birkaç farklı doktora gittim aynı şeyi söylediler zararsız şuan bir önemi yok dediler. Adetimde herhangi bi düzensizlik yok. Ama en son adet olduğumda çok fazla ağrım oldu yürüyemeyecek derecede ve pıhtı geldi çoğunlukla ya da parçamı diyorlar her neyse bilmiyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan adetim biteli 3 gün falan oldu ama hala ağrıyor böyle az bi ağrı ama yine de ağrı var. Bilgi verebilecek olan varsa verebilir mi teşekkürler şimdiden.