• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasık ve altkarinda kasilmaaa

Test yaptım 4 ayri test ikinci cizgi hep silik cikiyor reglime 8 gün kala kan verdim negatif. Femara ilaç kullandim bu ay onun etkisi olmuş olabilir mi testte o yüzden mi öyle çıkıyor bilemedim
evet hormon ilaçları silik çizgi veriyor ama gene de ihtimalin var bence , regl günü yapmanı öneririm kan testini, inşallah bebek vardır 🙏🏻

Test yaptım 4 ayri test ikinci cizgi hep silik cikiyor reglime 8 gün kala kan verdim negatif. Femara ilaç kullandim bu ay onun etkisi olmuş olabilir mi testte o yüzden mi öyle çıkıyor bilemedim
evet hormon ilaçları silik çizgi veriyor ama gene de ihtimalin var bence , regl günü yapmanı öneririm kan testini, inşallah bebek vardır 🙏🏻
Inşallah canim Inşallah 🤲

Aynı durum bende de var ama geçen ay da oldu bu agrılar bir şey çıkmadı regl oldum sizde durumlar nedir?

7 haftalik hamileyim canım şuan teşekkür ederim. Ama riskli biraz hayırlısı olsun inşallah
Gözün aydın olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Bende gebeyim 6 haftalık olduk, bnmde kesem aşağı yerleşmiş. Düşük riskim var bnmde. İnşallah Rabbim bize bağışlar meleklerimizi🤲🙏❤️

Canım adet tarihime göre 8 haftalık ama ultrosan da 7 haftalik birde kalp atışı 120 ile 150 arasında olması gerekirken bizim 80 atıyor kalbi birde kesede yoğun kanama var dedi bakalım hafta ya bi daha gidicem
Ayy çokk üzüldüm, inşallahhhh güzel haberler alırsın cnm, bol bol dinlen, uzan. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲🙏

Aminnn InsALLAH canim benim hepimizin 🥺🤲🤲🤲
Bak moral olacaksa bnm eşimin dayısının hanımı gebeymiş bilmiyormuş, antibiyotik ve ağrı kesici kullanmış dişinden dolayı. Sonra gebe kaldığını öğreniyor ama kanaması başlıyor, dr gitmiş. İlaç iğne durdurmuşlar, şuan kızı 2,5 yaşında.. Allah büyük cnm, ümidini kaybetme. İnşallah seninle kalacak sımsıkı tutunacak bebeğin. Sağlıkla kavuşacağız inşallah 🤲🙏❤️ dualarım seninle 🤲🙏

Bak moral olacaksa bnm eşimin dayısının hanımı gebeymiş bilmiyormuş, antibiyotik ve ağrı kesici kullanmış dişinden dolayı. Sonra gebe kaldığını öğreniyor ama kanaması başlıyor, dr gitmiş. İlaç iğne durdurmuşlar, şuan kızı 2,5 yaşında.. Allah büyük cnm, ümidini kaybetme. İnşallah seninle kalacak sımsıkı tutunacak bebeğin. Sağlıkla kavuşacağız inşallah 🤲🙏❤️ dualarım seninle 🤲🙏
Allah razı olsun olsun canım çok sağol herşey Allahtan o nasip ettikten sonra herşey olur sabir inşallah ♥️😘🥰

Back