Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptım 4 ayri test ikinci cizgi hep silik cikiyor reglime 8 gün kala kan verdim negatif. Femara ilaç kullandim bu ay onun etkisi olmuş olabilir mi testte o yüzden mi öyle çıkıyor bilemedimtest yapsan![]()
evet hormon ilaçları silik çizgi veriyor ama gene de ihtimalin var bence , regl günü yapmanı öneririm kan testini, inşallah bebek vardırTest yaptım 4 ayri test ikinci cizgi hep silik cikiyor reglime 8 gün kala kan verdim negatif. Femara ilaç kullandim bu ay onun etkisi olmuş olabilir mi testte o yüzden mi öyle çıkıyor bilemedim
Test yaptım 4 ayri test ikinci cizgi hep silik cikiyor reglime 8 gün kala kan verdim negatif. Femara ilaç kullandim bu ay onun etkisi olmuş olabilir mi testte o yüzden mi öyle çıkıyor bilemedimtest yapsan![]()
Inşallah canim Inşallahevet hormon ilaçları silik çizgi veriyor ama gene de ihtimalin var bence , regl günü yapmanı öneririm kan testini, inşallah bebek vardır![]()
Canım yeni gordum . Evet şuan hamileyim ama riskli biraz hayırlısı olsun inşallah herşeyinAynı durum bende de var ama geçen ay da oldu bu agrılar bir şey çıkmadı regl oldum sizde durumlar nedir?
Olabilirsin elbetteSol kasıgim da ve alt karnımda hafif kasılmalar oluyor ağrı çok hafif reglime 2 gün var hamile olabilir miyim![]()
7 haftalik hamileyim canım şuan teşekkür ederim. Ama riskli biraz hayırlısı olsun inşallahOlabilirsin elbette
Gözün aydın olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Bende gebeyim 6 haftalık olduk, bnmde kesem aşağı yerleşmiş. Düşük riskim var bnmde. İnşallah Rabbim bize bağışlar meleklerimizi7 haftalik hamileyim canım şuan teşekkür ederim. Ama riskli biraz hayırlısı olsun inşallah
Aminnn InsALLAH canim benimGözün aydın olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Bende gebeyim 6 haftalık olduk, bnmde kesem aşağı yerleşmiş. Düşük riskim var bnmde. İnşallah Rabbim bize bağışlar meleklerimizi![]()
Riskin ne cnm, inşallah önemli bişey değildir7 haftalik hamileyim canım şuan teşekkür ederim. Ama riskli biraz hayırlısı olsun inşallah
Canım adet tarihime göre 8 haftalık ama ultrosan da 7 haftalik birde kalp atışı 120 ile 150 arasında olması gerekirken bizim 80 atıyor kalbi birde kesede yoğun kanama var dedi bakalım hafta ya bi daha gidicemRiskin ne cnm, inşallah önemli bişey değildir![]()
Ayy çokk üzüldüm, inşallahhhh güzel haberler alırsın cnm, bol bol dinlen, uzan. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahCanım adet tarihime göre 8 haftalık ama ultrosan da 7 haftalik birde kalp atışı 120 ile 150 arasında olması gerekirken bizim 80 atıyor kalbi birde kesede yoğun kanama var dedi bakalım hafta ya bi daha gidicem
Aminnn InsALLAH canim benim hepimizinAyy çokk üzüldüm, inşallahhhh güzel haberler alırsın cnm, bol bol dinlen, uzan. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah![]()
Bak moral olacaksa bnm eşimin dayısının hanımı gebeymiş bilmiyormuş, antibiyotik ve ağrı kesici kullanmış dişinden dolayı. Sonra gebe kaldığını öğreniyor ama kanaması başlıyor, dr gitmiş. İlaç iğne durdurmuşlar, şuan kızı 2,5 yaşında.. Allah büyük cnm, ümidini kaybetme. İnşallah seninle kalacak sımsıkı tutunacak bebeğin. Sağlıkla kavuşacağız inşallahAminnn InsALLAH canim benim hepimizin♥
Allah razı olsun olsun canım çok sağol herşey Allahtan o nasip ettikten sonra herşey olur sabir inşallahBak moral olacaksa bnm eşimin dayısının hanımı gebeymiş bilmiyormuş, antibiyotik ve ağrı kesici kullanmış dişinden dolayı. Sonra gebe kaldığını öğreniyor ama kanaması başlıyor, dr gitmiş. İlaç iğne durdurmuşlar, şuan kızı 2,5 yaşında.. Allah büyük cnm, ümidini kaybetme. İnşallah seninle kalacak sımsıkı tutunacak bebeğin. Sağlıkla kavuşacağız inşallahdualarım seninle
![]()