Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakınlar da cinsel ilişkiye girdin mi?
Aklıma dış gebelik geldi.Çikolata kisti de olabilir.
18 yaşın da çocuğun ağır masalarla ne işi var ? Canım bir daha kaldırma öyle şeyleri .
Ağrı kesici denedin mi ? Ters hareket ettiysen tutulmuşta olabilirsin.Kas gevşetici varsa evde alabilirsin.Baktın geçmiyor hiç oyalanmadan gözük doktora.
Varsa dene bakalım ancak geçmezse bekleme evde gözük doktora olur mu canım.Kendi kendine geçsin derken başka bir iş gelmesin başına.
üsütmüs olabilirsin veya yumurtlama günlerindesindir canim
Canım Günüm Biteli 1Hafta Oldu Tekrar Olcanı Sanmıyorum Ama Bilmiyorumda Strese Bağlı Düzensizlik Olabilirmi?
günün biteli 1 hafta olduysa yumurtlama günündesindir iste :26:
yada üsütmüs olabilirsin ama bende tam olarak bilemicem :44:
agrin tam kasigindami biraz daha yukaridaysa apandist olabilir,kendini daha iyi bilirsin agrin gecmeyecek gibiyse ihmal etme hemen doktora git...gecmis olsuni
her türlü sebepten kaynaklanabilir.üşütme olsa hem çift taraflı ağrı olurdu hemde idrarında yanma olurdu.ihmal etme doktora git mutlaka.
agrin tam kasigindami biraz daha yukaridaysa apandist olabilir,kendini daha iyi bilirsin agrin gecmeyecek gibiyse ihmal etme hemen doktora git...gecmis olsuni
yanlis biliyor olabilirim bir arkadasim siddetli agriyla doktora gitmisti apandist ameliyati oldu ben hep sol tarafta diye hatirliyordum yanilmisim duzelttigin icin sagolapandist sag tarafta oluyor ya bende cok bu sikayetle gitttimde birsey cikmadi genelde
Ağır şeyler falan diyince aklıma fıtık geldi benim de. Bazı fıtıkların oluşma sürecinde ağrılı olduğu söylenir. Küçükken ben fıtıktan ameliyat olmuştum ordan biliyorum. Zaman geçirmeden bir doktora git bence. :26:
Doktora Gittim Az Önce Geldim Ewe Ancak Ağrının Nedenini Anlamadı. Bel Fıtığı Başlangıcı Olabilir Dedi Ağır Kaldırmadan Dolayı Ya da Ani Harektten Dolayı Kasmış Olabilirsin Dedi. Bel Fıtığı Kasık Ağrısımı Yapar?