sol kasık ağrısı:(

apandisit solda olmaz ayaklarınızı üşütmüş olabilir misiniz ?

apandisit solda olmaz ayaklarınızı üşütmüş olabilir misiniz ?
sanmıyorum bugünlerde havalar çok sıcak üşüdüğümü hatırlamıyorum birde 3 gündür devam ediyor olunca kafam takıldı bu duruma. sürekli afedersin idrara sıkışık bir vaziyet gibi ağrısı.

kasıkta lenfler var, vücutta özellikle rahim bölgesinde iltihaplı bir durum varsa bu lenfler çok çalışıyor ve şişiyorlar, bana da olmuştu hatta kasığımı kontrol ettiğimde elime bile geliyordu fındık büyüklüğünde. doktorum ağrı yapar merak etme demişti belki öyle bir durum oluşmuştur sende de bir kan testi yaptırsan iyi olur vücuttaki iltihap seviyesi görünür.

havaların sıcak olmasıyla alakadar bir durum değil ki ayağınız yalın betona basmanız bile yeterli ..tabi benim bahsettiğim en basit ihtimal...

Buna benzer ağrı bendede vardı. Regl dönemimden 4 gün önce başlar gece 2 saatte bir uyandırır ağrıyla tuvalete giderdim idrare sıkışık oluyordum. Kum döküyorum ben hep o ağrı zannederdim baktım 2 yıl boyunca hep reglden 4 gün önce başlayan ağrı var kadın hastalıkları doktoruna gittim. Ameliyat olmuştum ben ona bağlı kas ağrısı dediler. Başka doktora gittim yumurtlama ağrısı yaşıyorsun çocuğun olursa düzelir dedi. Ağrı şeklimiz aynımı bilmem ama belki bu sebeple ağrınız olabilir

perşembe günü saç dökülmesi için tahlil yaptırmıştım aslında 4 tüp kan aldılar her şeye baktılar tabi bunların içerisinde iltihabı ölçen bir kriter var mı bilmiyorum. şuanda elime gelen bir şey yok ama hafif şişlik var. senin kendiliğinden mi geçti bu sorun hap ilaç bişey kullandın mı

şuan nasıl peki geçti mi? adet olmama daha 12-13 gün var arada adet sancısı da oluyor yumurtlama ağrısı desem ilk defa başıma geliyor. bide aşırı derecede belim ağrıyor sadece kasıkla kalmıyor yani.

Bende rahim ağzında doğumdan kalma yırtıklar o yırtıklardan sızıntı şeklinde iltihap akıyordu. Oyüzden bu kasıktaki yumrucuklar oluşmuştu. sürekli iyileştirmeye çalıştığı için yoruluyor ve şişiyordu lenflerim. Bu yırtıklar için bir operasyon geçirdim ve sonra normale döndü. seninde belki rahimde bir aksaklık var yara vs. onu iyileştirmeye çalışınca lenfler ağrı yapıyor.

eğer bebek tedavisi görüyorsanız röntgen çektirmeyin belkide hamile kalmışsınızdır adet olun öyle gidersiniz ayrıca belki yerleşme ağrısıdır adet ağrısı gibi ağrı oluyor

aaa yumurtlamada olabilir ozaman soldan yumurtluyor olabilirsiniz yada yerleşme gibi birşey bence röntgen çektirmeyin aprıya 12 13 gün daha dayanın yada 1 gafta kandabetahcgye bakıpmyoksA ONA göre çektirirsiniz

benim oldu sağ tarafımda. acılar içinde kaç gece uykusuz kaldım
lenf bezlerim iltihaplanmış ama ultrasonda çıkmıştı.

senin lenflerin şişlikleri geçti mi peki?
ben antibiyotik tedavisi gördüm ama iki kasığımda da (hatta sol taraftaki tedaviden sonra şişti) şişlikler hala duruyor. elime geliyor lenfler.

aaa yumurtlamada olabilir ozaman soldan yumurtluyor olabilirsiniz yada yerleşme gibi birşey bence röntgen çektirmeyin aprıya 12 13 gün daha dayanın yada 1 gafta kandabetahcgy e bakıpmyoksA ONA göre çektirirsiniz
inşallah hamile kalmışımdır da yerleşme ağrısıdır. belim ve kasığım ağrıyınca şuan daha çok bel fıtığı gibi düşünüyorum ama inşallah hamileliktir. razıyım yani bu ağrıya zaten o yüzden çekinmedim adetime de çok var ama 15 gün içinde döllense bile yerleşme ağrısı olur mu hem o ağrı nasıl oluyor hamilelik takvimi görüyorum sizde tarif edebilir misin?

benim oldu sağ tarafımda. acılar içinde kaç gece uykusuz kaldım
lenf bezlerim iltihaplanmış ama ultrasonda çıkmıştı.
öyle çok acılar agrılar yok ama sürekli devam eden bir ağrı var. henüz elime gelen birşey de yok beliniz ağrıyor muydu peki . size de geçmiş olsun Allah şifalık versin.

senin lenflerin şişlikleri geçti mi peki?
ben antibiyotik tedavisi gördüm ama iki kasığımda da (hatta sol taraftaki tedaviden sonra şişti) şişlikler hala duruyor. elime geliyor lenfler.

şu anda geçti bir sıkıntım yok allaha şükür :) ama uzun tedaviler geçirdim. birde bende akıntı çok oluyordu o da yapıyor bu şişlikleri. sebamed vajinal temizleyiciler var onlardan kullanıyorum sürekli ara sıra antibiyotik ve fitil de kullanmak gerekti. tuvalet temizliğine çok dikkat etmek gerekiyor.ben iş yerinde gerekli hijyeni sağlayamıyorum ancak eve gider gitmez güzelce iç-dış yıkama yapıyorum. şişlikler geçmemişse sorun bitmemiştir sende. sadece kadın hastalıkları ile ilgili değil vücudun herhangi bir yerindeki yara veya iltihapta neden olabiliyor lenflerin şişmesine.

kasıkta baskı belde ağrı ağrı oluyor yerleşme ağrısı için erken olabilir evet hatta yerleşme de bende hafifi pembe kan gelmşti çok endişelenmiştim. pcodan tedavi ile oldu benimkide. yumurtlama ağrısı dediğiniz gibi yumnurtladığın tarafta oluyor çatlama ise iğne batar gibi olmuştu ben de iğne batıp çıkıyor sanki baya kötüde olabiliyor bugünleri değerlendirilin hakkındızda hayırlısı adet olursanız gidersiniz bir baktırırsınız neymiş ne değilmiş

Benimde belim ağrıyordu böbreklerime vuruyordu. 2 yıl çektim ağrıyı. Primolut içtim ağrım geçti. Yumurtlamayı engelliyordu sanırım. Şimdi pko çıktı diane kullanıyorum bu ay ağrım vardı birdaha olursa gene doktora gideceğim çünkü bende pko varsa 2 yıl boyunca her ay nasıl bu ağrıyı çekiyorum onu anlamadım

pko doğuştan olan bir durum canım yani genetik bir durum biraz sonrada çıkmıyor yani o ağrı kesiciden olmuyordur. ama yumurtlamayı engelleyen yan etkisi varsa atma. zaten pko kendi başına bir illet 10 kadından 3 ünde var nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…