sol kasık ağrısı:(

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
584
Selam kızlar;
Bir kaç gündür sürekli bir kasık ağrısı yaşıyorum. Önce belime ağrı girdi, sızı gibi çok gezmiştim o gün ona bağladım sonra da bu ağrı çıktı. Resmen oturamıyorum, pantolonu ilikleyemiyorum. Dün akşam acile gittik röntgen çekinmek istemedim. ultrasonla baktı hiçbir şey yok deyip ağrı kesici ile şutladı. apandisit fıtık vs olabilir mi diye korkuyorum, başına gelen var mı böyle bir durum bel ağrısı da var. Ne yapsam iyi gelir ya da hangi doktora görünsem bu sefer. bir fikri olan var mı?

Bacağa vuruyor mu ağrı?
Benim bel fıtığım ilk kasık ağrısı şeklinde ortaya çıkmıştı. Bel fıtığı olabilir mi acaba?

Hem röntgen çektirmek istememişsiniz hem de doktoru "şutladı" diyip suçluyorsunuz. Röntgeni niye kabul etmediniz?

Dahiliye uzmanına görünün.
korunmuyorum ve bebek tedavisi görüyorum o nedenle riske atmak istemedim.

Bacağa vuruyor mu ağrı?
Benim bel fıtığım ilk kasık ağrısı şeklinde ortaya çıkmıştı. Bel fıtığı olabilir mi acaba?
sanki bacakta da ağı var bel fıtığını hiç düşünmemiştim. O zaman mr yolları görünüyor bana.

röntgeni çektirmek zorundasınız yoksa teşhis falan beklemeyin doktordan öyle dışardan bi bakıp şuyunuz var diyemez ki tabi ilaç verip 'şutlayacak' o zaman

Tedavi görüyorsanız sol tüplerde kist olmasın?
polikistik over var onun tedavisini görüyorum sürekli de doktor a gidiyorum yumurta takibi için kist olsa görünürdü heralde. kist ağrı yapıyor mu dışarıya . birde ultrasnda görünür mü ki tüpte ki kist

benim aklıma da hep öyle geliyor hafif şişlikte var sanki ya da bilemiyorum evham mı yapıyorum böyle top gibi bir ağrı hissediyorum

Sen mutlaka doktora görün...Şişlik filan da diyorsun bak ciddi bir şey belli ki.

kistle alakalı şeylerin birçoğu ultrason veya hormonla çıkmıyor. Ca125 testi var. Onu yaptırabilirsiniz

sanki bacakta da ağı var bel fıtığını hiç düşünmemiştim. O zaman mr yolları görünüyor bana.
Bacağa vuruyorsa bel fıtığı ihtimali yüksek sanırım. Bir beyin ceraahina görün istersen. Zamanında bir sürü kadın dogumcu gezdim en son biri beyin cerrahina yönlendirdi de çözdük.

röntgeni çektirmek zorundasınız yoksa teşhis falan beklemeyin doktordan öyle dışardan bi bakıp şuyunuz var diyemez ki tabi ilaç verip 'şutlayacak' o zaman
ben röntgen çektirmeyecem demedim ki elbette ki çekinecem ama kadın doğumcuma görünmem lazım önce. emin olduktan sonra gereken neyse yapılır.

Bacağa vuruyorsa bel fıtığı ihtimali yüksek sanırım. Bir beyin ceraahina görün istersen. Zamanında bir sürü kadın dogumcu gezdim en son biri beyin cerrahina yönlendirdi de çözdük.
şuan düşününce bu daha mantıklı geldi canım sağol. sabah tan akşama kadar oturuyoruz bel fıtığına bu da sebep olmusş olabilir şişlik var mıydı peki sende. ayrıca geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…