H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.026 369 35 8 Kasım 2024 Konu Sahibi harivefaa #1 Selam.kizlar pazar günü yumurtlama günüm daha 2 gün var ama benim so kaşığı çok ağrıyor neden acaba bilen var mi
Selam.kizlar pazar günü yumurtlama günüm daha 2 gün var ama benim so kaşığı çok ağrıyor neden acaba bilen var mi
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.112 1.449 8 Kasım 2024 Konu Sahibi harivefaa #2 Yumurtaniz büyümüştür ondan ağrınız oluyordur bence, yinede doktor kontrolünde olun Allah gönlünüze göre versin inşallah
Yumurtaniz büyümüştür ondan ağrınız oluyordur bence, yinede doktor kontrolünde olun Allah gönlünüze göre versin inşallah
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.026 369 35 8 Kasım 2024 Konu Sahibi harivefaa #3 mavibaloncuk .!.: Yumurtaniz büyümüştür ondan ağrınız oluyordur bence, yinede doktor kontrolünde olun Allah gönlünüze göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Ayy ya hiç doktora gitmedim vallah bjr ara sordum normaldir dedi
mavibaloncuk .!.: Yumurtaniz büyümüştür ondan ağrınız oluyordur bence, yinede doktor kontrolünde olun Allah gönlünüze göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Ayy ya hiç doktora gitmedim vallah bjr ara sordum normaldir dedi