H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.099 395 35 15 Ekim 2024 Konu Sahibi harivefaa #1 Selam adetime 12 gün var sol kasik ağrım var yürürken otururken kalkarken acaba böyle olan var mı
milena23 Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2024 168 24 15 Ekim 2024 Konu Sahibi harivefaa #2 harivefaa .!.: Selam adetime 12 gün var sol kasik ağrım var yürürken otururken kalkarken acaba böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Yumurtlama ağrısı olabilir
harivefaa .!.: Selam adetime 12 gün var sol kasik ağrım var yürürken otururken kalkarken acaba böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Yumurtlama ağrısı olabilir
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.099 395 35 15 Ekim 2024 Konu Sahibi harivefaa #3 milena23 .!.: Yumurtlama ağrısı olabilir Genişletmek için tıkla... Öylemi evde de ovulasyon testi yok ki o zaman ben bu günü değerlendirelim demi inşallah bebeğim olur
milena23 .!.: Yumurtlama ağrısı olabilir Genişletmek için tıkla... Öylemi evde de ovulasyon testi yok ki o zaman ben bu günü değerlendirelim demi inşallah bebeğim olur
milena23 Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2024 168 24 15 Ekim 2024 Konu Sahibi harivefaa #4 harivefaa .!.: Öylemi evde de ovulasyon testi yok ki o zaman ben bu günü değerlendirelim demi inşallah bebeğim olur Genişletmek için tıkla... Yani tahminimi söyledim bende bebek istiyorum deneyimsizim bende o ağrıyı gebelik sanmıştım ama yumurtluyormusum test bunu dogrulamisti
harivefaa .!.: Öylemi evde de ovulasyon testi yok ki o zaman ben bu günü değerlendirelim demi inşallah bebeğim olur Genişletmek için tıkla... Yani tahminimi söyledim bende bebek istiyorum deneyimsizim bende o ağrıyı gebelik sanmıştım ama yumurtluyormusum test bunu dogrulamisti