Sat ne zamandı? 22aralık yumurtlama ise daha erken adet olmanız gerekirdi yani geçmşs olması lazım adet döneminiizn ve testte çıkması lazımHerkese merhaba cok cok yeniyim kusuruma bakmayin degerli bilgilrrnze ihtiyacim var niz esimde 13 araliktan beri korunmuyoruz 22 aralk yumurtlama gunuydu ve degerlendrdik 3 gundr sol kasik agrisi batmasi sancasi hepsni yasiyorum birde kop koyu sari akintm oldu 3 gun.once goguslrrre.hassas hamile olmayi cook istiyorum sizce bunlar gebelige isaretmidir..
5 şubattaSat ne zamandı? 22aralık yumurtlama ise daha erken adet olmanız gerekirdi yani geçmşs olması lazım adet döneminiizn ve testte çıkması lazım
Hah simdi oldu5 şubattaen son 8 ocak adtm oldu 13 ocak temzdm 14 ocak 22 ocak dahil 26 ocaga kdr duzenli birlktlk oldu ya coook ozur dilerm ocak ayi demk.istedm ama heycandan.aralk yzmsm
Hah simdi olduhemen cjkmaz sanırım testte... Daha 5- 6gün var..en erken yumurtlamadan sorna 12.gün çıkıyor o bile bazen çıkmıyor günden güne fark ediyor sen bekle biraz hayırlısı ile inşaallah vardır. ❤
İnşaallahbu heycan cok farklyms derdmi anlatamadm ble heheh .d ahh ins insss eger varsa ogrndgm an yazarm bnm gbi belirti arayanlara belki yardmm olr hepnze tesekkr ederm allah herkese istedgi anda nasip etsn ins
Ay nasıl sevindimBu konuyu actiktan 5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim suanda paşam kucagimda ALLAH isteyen herkese nasip etsin kendime soz vermistm olursa buraya yazicam diyeisteyen herkes icin dua edicem.....
Ay nasıl sevindimbelirtileriniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?