Sol kasik ağrisi yasayip hamile oldugunu ogrenenler lutfen yardim edin

Nilli

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
11
8
6
33
Herkese merhaba cok cok yeniyim kusuruma bakmayin degerli bilgilrrnze ihtiyacim var niz esimde 13 araliktan beri korunmuyoruz 22 aralk yumurtlama gunuydu ve degerlendrdik 3 gundr sol kasik agrisi batmasi sancasi hepsni yasiyorum birde kop koyu sari akintm oldu 3 gun.once goguslrrre.hassas hamile olmayi cook istiyorum sizce bunlar gebelige isaretmidir..

Kimse yokmu yardimci olucak adete 5 gun var sabrtmek okdr zorki insan olumlu bsylr dymak istyor

Benimde özellikle sol kasikta batma oluyordu göğüs uçlarında acı oluyordu
Ancak sarı akıntı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir gönlünüzce olsun inşallah

Benim de sağ kasığımda böyle ağrılar oluyodu. Göğüs hassasiyetim de vardı fazlasıyla. Sarı alıntım da vardı ve hamileyim . :) ama yine de kendinizi bu belirtilerle umutlandirmayin sonra üzülüyoruz malesef , hemen bi test yapın. Inşallah hamilesinizdir :)

Sat ne zamandı? 22aralık yumurtlama ise daha erken adet olmanız gerekirdi yani geçmşs olması lazım adet döneminiizn ve testte çıkması lazım

Cebaplar icin cok tesekr ederm sari akintinsadce bir kere oldu yogun geldi ve durdu ayni gun sat 5 şubat bu arada . dun test yaptm negatifti daha erkendr dye dusndm adet gunu tekrar yapcam ama bu belirtilrrde hamile olanlri gormk cok heycan verici

Sat ne zamandı? 22aralık yumurtlama ise daha erken adet olmanız gerekirdi yani geçmşs olması lazım adet döneminiizn ve testte çıkması lazım
5 şubatta en son 8 ocak adtm oldu 13 ocak temzdm 14 ocak 22 ocak dahil 26 ocaga kdr duzenli birlktlk oldu ya coook ozur dilerm ocak ayi demk.istedm ama heycandan.aralk yzmsm

Aralik yazmsm ocak yazcaktm kusura bakmaynl lutfen heycan ve acemilik

5 şubatta en son 8 ocak adtm oldu 13 ocak temzdm 14 ocak 22 ocak dahil 26 ocaga kdr duzenli birlktlk oldu ya coook ozur dilerm ocak ayi demk.istedm ama heycandan.aralk yzmsm
Hah simdi oldu hemen cjkmaz sanırım testte... Daha 5- 6gün var..en erken yumurtlamadan sorna 12.gün çıkıyor o bile bazen çıkmıyor günden güne fark ediyor sen bekle biraz hayırlısı ile inşaallah vardır.

bu heycan cok farklyms derdmi anlatamadm ble heheh .d ahh ins insss eger varsa ogrndgm an yazarm bnm gbi belirti arayanlara belki yardmm olr hepnze tesekkr ederm allah herkese istedgi anda nasip etsn ins

bu heycan cok farklyms derdmi anlatamadm ble heheh .d ahh ins insss eger varsa ogrndgm an yazarm bnm gbi belirti arayanlara belki yardmm olr hepnze tesekkr ederm allah herkese istedgi anda nasip etsn ins
İnşaallah hayırlısıyla..

Olmadi malesef heraydan farkli belirtilrrim agrilarm oldu hic adet belirtim bile olmadi 3 gun gecikti testler negatf cikti ve bugun hüsran adt oldm allahim bir sonraki aya nasip eder ins..

Bu konuyu actiktan 5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim suanda paşam kucagimda ALLAH isteyen herkese nasip etsin kendime soz vermistm olursa buraya yazicam diye isteyen herkes icin dua edicem.....
Ay nasıl sevindim belirtileriniz nelerdi acaba ?

Her ay okadar belirti olurdu ama o ay sadece asiri duygusallk oldu hatta pembe lekelenme oldu cok uzuldm yine olmadi diye sabah baktim devami gelmiyo yumurtlama testlerinden vardi evde onu yaptim cift koyu kirmiziydi eger yumurtlama gununde degilseniz boyle cikmasi gebelik anlamina geliyor hemen gebelk testi alp yaptm pozitifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…